Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober, 2023

 

Du skapar den nya 5D-jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med er rörelse framåt som ett kollektiv, eftersom vi ser fler och fler av er som ger upp kampen och kampen, och vi ser att ni går inåt för den healing ni behöver och finner förlåtelsen där. Vi vet att det finns mycket på er planet att bli upprörd över. Vi vet att det finns mycket för dig att motstå, om du letar efter det. Du kan kämpa för rättvisa ändamål, hela dagen, varje dag, och bara komma till en liten bråkdel av de värdefulla, och många människor har känt att det är deras uppdrag i livet. Många människor känner att det kommer att vara sättet att påverka och göra skillnad.

Men när du ser världen där ute som ett makrokosmos av dig som individ, då förstår du det. Då inser du att att trycka mot vad som helst bara är att trycka mot jaget. När du förstår det, och du inser att ditt arbete ligger inom dig själv, kan du lägga ner dina strejkskyltar och släppa petitionen som du håller i din dominerande hand, och du kan känna igen det för att skapa en bättre, mer harmonisk värld, du måste börja med dig. Detta är något vi ser fler och fler människor göra eftersom de ser meningslösheten i det mer traditionella tillvägagångssättet. De mer traditionella tillvägagångssätten har varit att göra förändringarna politiskt genom protester, genom marscher, genom att ändra lagar.

De mindre traditionella tillvägagångssätten har också visat sig fungera genom studier som har genomförts. Mindre traditionella metoder inkluderar bön och meditation. Det finns gott om anekdotiska bevis också för att positivt tänkande fungerar för den positiva tänkaren, och när du får nog av det uppvaknade kollektivet för att fokusera på något positivt, något som är önskat för mänskligheten, då har du verkligen fått tillgång till din kraft. Det är vad fler av de uppvakna har gjort, och det är därför vi känner oss så glada över framstegen som vi känner inom det kollektiva medvetandet där. När du fortsätter att samlas i små grupper, oavsett hur små, eller till och med genom att ansluta via Internet, och du bestämmer dig för något positivt för mänskligheten, blir effekten enorm.

Du skapar den femtedimensionella Jorden, även känd som den Nya Jorden. Du skapar det först genom att inse att det finns ett problematiskt samhälle som behöver förändras. Det finns system som är felaktiga och korrupta. Du inser först vad problemen är, och sedan till en början motstår du dem, och det är normalt och det är okej. Det visar att du är passionerad och att dina önskemål om förändring är starka, och de sakerna hjälper till att skapa det nya. Men så småningom slutar du göra motstånd, och du kommer ihåg att kraften ligger inom dig att skapa dessa förändringar utan att behöva störta några regimer, utan att behöva filma en dokumentärserie om vad som är fel med det eller det.

Du gör det genom din positiva energi, genom din anpassning till Källan. Du kanske blir förvånad över att höra detta, men Source motsätter sig ingenting. Och så, när du gör motstånd, är du inte i linje med Källa. Tänk på det; låt det sjunka in. Och välj sedan anpassning till din sanna kraft och alla dina kohorter där i den fysiska sfären som vill se samma förändringar som du gör, förändringar som gynnar alla.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *