Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 oktober, 2023

 

Den här är för alla sanningssökare ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med alla.

Vi är mycket intresserade av att se alla komma till slutsatserna som kommer till livet där på jorden. Och så märker vi hur du absorberar information som kommer till dig. Vi märker att de flesta av er filtrerar information genom era sinnen, och när ni gör det släpper ni bara i det som redan är en del av ett nuvarande trossystem om ämnet i fråga. Det betyder att du inte släpper in ny information om den motsäger det du redan tror är sant. När du istället kör information genom din kropp kan du känna om den ger genklang hos dig.

Nu ska vi göra detta lite mer komplicerat för dig genom att låta dig veta att alla verkligheter är verkliga, och därför är alla sanningar sanna, och du har en framtid som är bäst lämpad för dig och som kommer att vara roligast för dig. du. Det är en av många. I den framtiden är det den bästa för dig, vissa saker är sanna och vissa saker är inte sanna. Därför vill du leda till den framtida verkligheten av dina känslor, och dina känslor vägleder dig mot de sanningar som tjänar dig mest, snarare än de sanningar som bekräftar dina redan existerande övertygelser. Det är därför vi säger till dig att det tjänar dig mer att bearbeta information genom dina kroppar än genom dina sinnen. Om något inte känns bra för dig, ägna inte längre uppmärksamhet åt det.

Du kommer att presenteras för olika sanningar, eftersom du ställer inför olika val för vad du rör dig mot, vilken verklighet du kommer att leva i härnäst. Det är därför du alltid måste möta motsatsen till vad du vill och motsatsen till vad du tror. Det är så att du kan göra ett val baserat på resonansen. Om ni alla var tvungna att dela en verklighet och bara en verklighet, skulle det göra det mycket lättare för forskare och intellektuella på planeten Jorden, för då skulle det bara finnas en sanning. Men eftersom så inte är fallet får du resa till den verklighet som du vill uppleva mest och som passar dig mest, och du gör det med ditt fokus samt dina känslor.

Det vi säger till dig på ett väldigt sätt är att du bör utveckla den verklighet du vill uppleva snarare än den du tror att du måste uppleva, baserat på alla bevis. Ibland grundar man det man tror är sant på vad andra tror är sant. Du tror att om så många människor tror på det här, så kanske jag borde titta på det, snarare än att känna in det och själv avgöra om det är en väg du verkligen vill gå och en verklighet du verkligen vill uppleva. Om det bara fanns en verklighet, då skulle det begränsa Källa. Det skulle begränsa hur mycket Source kunde uppleva av sig själv, och det kommer aldrig att hända. Källan kommer alltid att vara oändlig och expandera på samma gång, vilket är ett annat koncept som förvirrar sinnet.

Men om du kan känna i sanningen i det, då vet du att det vi säger är sant för dig. Och om det är sant för dig, då får du välja vilken aspekt av Källa du upplever härnäst, och du får välja den som känns mest i harmoni med vem du är, vad du vill och vad du vill för alla där på Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *