Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 september, 2023

 

Vi behövde tillåtelse för att ge dig det här meddelandet ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket glada över att kunna ge dig följande sändning. Ibland måste vi få tillåtelse från varje individs högre jag som kommer att ta emot budskapet innan vi kan fortsätta, och det var fallet den här gången, eftersom vi bara kan ge dig det som kommer att tjäna dig vibrationellt, andligt, psykologiskt och i alla andra tänkbara sätt. Det är därför vi ibland behöver godkännande innan vi går vidare med en transmission. Den här överföringen handlar om hur ni alla förändras energiskt som uppvaknade, som det vi refererar till som ’The Awakened Collective’.

Du är där för att växla före resten av mänskligheten, men att också kunna sänka din vibration tillräckligt för att fortfarande tjäna dem är av största vikt. Man kan inte bara lämna resten av mänskligheten bakom sig, som vissa människor har spekulerat. Det är inte den typ av skift du anmälde dig till, och det är inte den du kommer att ha, men du måste tjäna som exempel för resten av mänskligheten. Och därför fungerar det inte längre att hålla dig tillbaka från att visa ditt sanna jag. Ni måste få verka som era femdimensionella jag, med en högre procentandel av er ljuskropp påslagen. Du måste kunna visa krafterna som du har finslipat under hela tiden du har varit vaken, och det betyder att du måste ha tillgång till fler av dina gåvor och förmågor och även dina femdimensionella förmågor.

Så det finns en viss mängd begränsningar som lyfts från medvetandet hos varje medlem av det uppvaknade kollektivet, eftersom det är dags för er att demonstrera vad som är möjligt för alla andra. Det var därför Yeshua gick på vattnet; det var inte för att visa upp sig. Det var för att visa vad som var möjligt. Och så kommer ni att vara mirakelverkarna. Du kommer att vara de som visar vad som är möjligt, så länge du inte gör det för egots skull, eller för att bevisa för människor att du hade rätt hela tiden. Det kommer att användas sparsamt för dem som är redo att vakna och som behöver den där lilla knuffen, som behöver något som de kan sätta tänderna i så att säga, och det är vad du kommer att ge dem i dessa ögonblick.

Men ni kommer också att fungera mer som era högre jag, mer med dessa ljuskroppar, som kommer att ge er ett annat energifält. Du kommer att framstå på ett annat sätt för människor, och de kommer att inspireras av dig och vill veta vad din hemlighet är, men den här gången kommer du inte att berätta för dem om din kost, din hudvård eller kosttillskotten du åter tar. Du kommer att berätta för dem om medvetande, om vem och vad de verkligen är, och om kraften i fokus, kraften av avsikt, kraften i vibrationer. Det här är de lärdomar som människor behöver vid den här tiden, och de behöver veta det så mycket mer än de behöver veta om vad som händer där ute i världen, bakom kulisserna, i de mörka skuggorna. Och så talar vi direkt till det uppvaknade kollektivet, eftersom vi vill att du ska veta hur dina roller förändras, hur dina kroppar förändras och hur ditt medvetande förändras, eftersom det är dags för dig att vara den du verkligen är och att inte låt någonting eller någon stå i vägen för det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *