Skaparna via Daniel Scranton, 12 november, 2023

 

Det här är de mest spännande tiderna och det är därför ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Det här är tiden att vara mycket övervägd om dina liv, om dina önskningar, om dina tankar och dina avsikter. För att vara medveten måste du vara uppmärksam, och därför vill du ha mer erfarenhet av att gå in i, för när du gör det, har du en större sannolikhet att vara mer medveten om vad du skickar ut till universum varje ögonblick av varje dag. Därför är det alltid en bra idé att meditera när du börjar din dag. Om du är medveten från början av din dag, så har du större chans att vara medveten när du går igenom resten av dagen.

När du gör uttalanden högt eller för dig själv, talar du ett mantra, en bekräftelse. Vad du inte inser är att allt du behöver veta ligger i dina tankar och dina uttalanden. Du kan lära dig mycket om dig själv genom att vara mer uppmärksam på vad som händer inom dig och vad som kommer ut ur dig. Och återigen, du är mer benägen att vara medveten när du börjar din dag med meditation.

Om du dessutom börjar din dag med att tänka några tankar som du vill tänka, lägga din uppmärksamhet på något som du uppskattar, något som är positivt med dina mått mätt, då har du börjat din lediga dag på rätt fot igen. Du vill släppa det som är omedvetet, det som är undermedvetet, och föra allt till det medvetna sinnet så att du kan utforska det, så att du kan fråga dig själv om du fortfarande vill ha det aktivt i din vibration, om du vill behåll den tron längre som dina föräldrar gav dig.

Du har all makt i världen, och den finns inom dig, och när du börjar leva avsiktligt genom att vara avsiktlig med vad du tänker och säger och gör, kommer du att känna dig mer kraftfull, och när du känner dig mer kraftfull kommer du att du behöver inte pengar, berömmelse, status eller en maktposition som kan ta dig mycket tid och mycket energi att få. Du kommer att veta utan en skugga av tvivel att du kan förändra ditt liv och förändra världen som du upplever, eftersom du kommer att se dessa avsiktliga tankar och ord reflekteras tillbaka till dig av din fysiska miljö och de andra som upptar den.

Var uppmärksam. Lyssna. Observera. Gör ingenting med autopilot, och du kommer att vara på god väg att skapa den verklighet du föredrar, verkligheten av dina drömmar, och du kommer att finna att du lever i en värld som speglar all den där positiviteten, all den kärleken och allt av den friden tillbaka till dig. Och vi vet att det är den värld du vill leva i, men vi vet också att de flesta människor har gjort det på den hårda vägen. Det är dags att leva ett lugnt liv, att låta saker komma till dig och att öppna upp för världen som du har skapat sedan ögonblicket för ditt första andetag. Det är det som gör dessa till de mest spännande tiderna som du kan tänkas leva i, och de är okej nu, oavsett vad det nu är.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *