Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 11 september, 2023

 

Vart du och alla människor är på väg ∞Thymus:

The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi vet vem och vad vi är hela tiden, och det är verkligen den enda skillnaden mellan vad vi är och vad du är. Det finns ingen verklig skillnad, men vi upplever oss själva mer som sanningen om vilka vi verkligen är, och du hamnar oftare i din egen illusions bedrägeri än inte. Och vi betonade att det är din egen villfarelse och illusion eftersom vi vill att du ska inse att ingen har gjort detta mot dig. Du bestämde dig för att du ville inkarnera där och låtsas vara en människa som skulle känna dig separerad från Källan, från andra människor, och som skulle känna dig maktlös av begränsningar som är inbyggda i den upplevelsen som du har där på Jorden.

Och det var meningen att du skulle köpa in dig i alla dessa tankar, övertygelser och idéer så länge du har, eftersom du, som själ, ville ha just den upplevelsen och känna de känslor som du bara kunde känna medan du hyste vissa övertygelser. Men nu är du vaken, och du vaknar mer och mer varje dag för att du har fler av oss här uppe i de högre världarna som påminner dig om vem du verkligen är. Och vi vill att du ska veta det så att du kan börja leva det, så att du kan känna sanningen om det, och så att dina liv kan bli en återspegling av den sanningen att du är en Källenergiväsen som låtsas vara en människa . Och när du inser det, då har du verkligen något att lära andra människor, för som du vet är det en sak att säga det och tänka det och liksom tro på det, och det är något helt annat att leva med vetskapen om det. alla tider.

Det är lättare för oss att göra det här uppe i den tolfte dimensionen eftersom vi inte har skapat en illusorisk verklighet för oss själva att uppleva begränsningar inom oss, men du har, och eftersom du har, får du uppleva mer glädje, mer överflöd, mer extas och spänning, och mest av allt mer av en rörelse från där du har varit till där du är nu och fortsätter att gå. Du, varifrån du är just nu, får ta en längre resa hem till Source än vad vi gör, och du får dra nytta av att vi, och andra som vi, redan har gjort det.

Du får fördelen av att ha lärare som vägleder dig, förutom att du har dina underbara känslor som talar om för dig när du är på rätt väg och när du inte är det. Så ni behöver påminna er själva så ofta ni kan att ni är en Källenergiväsen, och ni kan upprepa mantran för er själva som, ’Jag är Källenergi’, ’Vi är alla ett’ och ’Vi är alla kärlek’. att påminna er om den enda sanningen som verkligen betyder något. Du förstår, du får bestämma vad du tror på och därför skapar i din upplevelse till viss del, men du kommer aldrig att tro dig själv från att vara den du verkligen är som en evig, oändlig varelse av villkorslös kärlek.

Du kommer aldrig att göra något som är så hemskt att du inte fortfarande skulle vara den du verkligen är efter din dödsupplevelse. Och förhoppningsvis kan en person som har gjort hemska saker fortfarande inse medan han är i den fysiska kroppen och under livet att de är en Källenergiväsen. Och samma person kunde då välja att förlåta sig själv och gottgöra de saker som de hade gjort innan de var vakna. Du vet att dessa människor finns i din verklighet, och eftersom du vet det måste du också kunna inse att du kan ta dig från var du än är just nu till dit du är på väg. Och ingenting och ingen kan stoppa dig.

Du kan tro att andra försöker sluta om du gillar att ha en motståndare i allt detta, men det är mycket mer meningsfullt att bara acceptera att hela verkligheten är din skapelse. Och du ville ha begränsning, och du ville ha separation, och du ville ha maktlöshet så att du kunde återvända hem till sanningen om vem du verkligen är och känna skillnaden. På det sättet får du verkligen veta vem du verkligen är för första gången. Vi njuter av att veta det hela tiden, och samtidigt tittar vi på er alla och ibland önskar vi att vi bara kunde gå dit du är och återuppleva att minnas en gång till. Och självklart, någon gång kommer vi alla att göra det.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *