Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 augusti, 2020.

Kom Med I Vårt Multi-Dimensionella Galaktiska Kollektiv ∞ 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton, 11 augusti, 2020.

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det är vårt nöje att ta kontakt med er alla.

Vi sänder inbjudningar i hela galaxen till alla varelser som vill gå med oss i skapandet av ett flerdimensionellt galaktiskt kollektiv som står för fred, enhet, kreativitet, sanning och ovillkorlig kärlek. Vi har undersökt denna möjlighet under ganska lång tid, och vi kan känna att det nu är den perfekta tiden att bilda detta kollektiv av fysiska och icke-fysiska varelser från hela galaxen som vill vara en del av något större än dem själva, och som vill interagera med varelser och kollektiv som skiljer sig mycket från vem de är och som vill vara till tjänst.

Vi har känt en önskan inom så många av er, som är där på jorden, att vara till tjänst och att skapa förbindelser med andra varelser, varelser från andra stjärnsystem och kollektiver. Och så, naturligtvis, vi utvidgar inbjudan till er alla, och om du svarar med ett bekräftande ”ja”, anse dig vara registrerad.

Vi kommer naturligtvis fortsätta att träffa så många av er på astralplanet, medan ni sover, och dessa möten kommer att innehålla fler varelser och kollektiv från och med nu, eftersom vi sänder fler inbjudningar samtidigt som vi talar via kanalen här, och vi tar emot ”yesses” från alla kända stjärnsystem i denna vår galax, inklusive några som är okända för er alla, eftersom de finns i den femte, sjätte och / eller sjunde dimensionen.

Vi välkomnar er till en tid då ni inte behöver välja en sida. Vi vill ge er möjligheten att skapa den galax som ni vill vara en del av, en galax där strider inte längre är ett gemensamt problem, inte för att alla de dåliga har blivit inlåsta, utan för att ingen ser poängen i ännu ett krig. Och det är också dags att komma över alla ordstrider. Det är dags att stiga över fingerpekande, beskyllningar, namn nämnande och så vidare. Ni är redo för en fem-dimensionell upplevelse av livet, en fem-dimensionell upplevelse av denna vår galax, och vi älskar ingenting mer än att samla varelser tillsammans, bli större, starkare och mer av en kraft för kärlek i detta universum.

Vi älskar att förstå oss själva mer som energivarelser från källan, och när vi kommer tillsammans med andra ger det oss möjligheten att göra just det. Vi inbjuder er till vårt multidimensionella galaktiska kollektiv, och ni/du kommer att hållas i lika hög uppskattning som alla andra medlemmar, oavsett var de kommer ifrån, oavsett dimension. Ni har alla förtjänat en plats vid bordet och rätten att företräda mänskligheten, och vi är väldigt stolta över er och mycket stolta över att vara en del av detta av oss nybildande kollektiv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...