Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 augusti, 2020.

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 augusti, 2020.

Kära gudabarn,

Ni kanske känner att ni inte fungerar eller uppför er korrekt. För några av era nya känslor och reaktioner är så olika att ni befinner er undrande vem Ni är.

Ni kanske uttrycker ilska, sorg eller rädsla mer än ni förväntat er. Eller fungerande i motsats till vem ni trodde ni var. Sådant kan förväntas. er fysiska varelse ser likadan ut, men era reaktioner är så annorlunda som att det verkar som att ett nytt väsen finns i er fysiska jordkropp.

Så är det, 3D-uppförandeformler gäller inte längre. Och ni är trötta. Trötta på att försöka och inte försöka. Ni är bara trötta.

Ingenting känns rätt. Men ändå känns ingenting så fel heller. Så ni fungerar dag till dag genom att skapa en rutin som är mycket mer förenklad än vad som var sant för er 3D-varelse. Som om ni är i limbo eller till och med medvetslösa. Allt och ingenting verkar vara för stor ansträngning. När ni stundom kommer till liv känslomässigt, verkar era reaktioner på enkla interaktioner överdrivna även för er. Allt känns som en ansträngning. Och små saker gör er arga.

Detta är så eftersom ni avlägsnar mycket av 3D som inte längre gäller. Naturligtvis motarbetar ni er själva och har gjort det i flera år. Sådant är sant. Men det som händer nu är era behov av att lära er, att uppleva allt ni vill uppleva.

Ett litet barn berör och försöker smaka på allt. Han eller hon rör sig med ljusets hastighet – utforskar här, där och överallt. Men utan vilotid blir detta småbarn kinkigt och argt. Försök att föreställa er själva som ett nytt småbarn. Er ilska är att er värld är något begränsad nu. Ni vill smaka på den och försöka det trots att det utmattar er. Liksom att vara runt andra som inte är i samma övergångsfas som ni utmattar er.

Ni har inte energi att hjälpa andra genom deras skifte. I själva verket upptäcker ni att ni knappt har energi att göra det för er själva.

Vänligen vet att de energier ni nu upplever påverkar er enormt på ett sätt som ni ännu inte har upplevt. För era inre fysiska varelser förändras lika snabbt, om inte mer, än vad som är sant för ett mänskligt spädbarn. Ni lär er hur ni går, pratar och fungerar som en ny varelse. Allt som var rationellt och rätt i 3D betyder inget längre. Ni ser med nya ögon och rör er med nya lemmar och intressen.

Att torka er 3D-kostym ren liknar att komma in i jorden som en nyfödd från en annan dimension eller frekvens. Ni är verkligen nya.

Under de senaste veckorna har ni anpassat er – liknande det ni kan ha gjort i livmodern före en jordfödelse. Vid er födelse nyligen öppnade ni ögonen, viftade med armar och ben, anpassade er till ett nytt interaktionsmönster och insåg att allt som var inte längre var.

Ni lär er nya sätt och pinas för vad som var. Bara för att påminnas om vad som var av de som inte var så avancerade i sin övergång som ni. De vill gå på detta sätt, och ni kan inte förstå varför. De vill gå på det sättet och det gör er arg.

Ni är en ny varelse i den nya världen ni skapar.
Så är det, ni känner er överväldigade av den minsta interaktion och ändå känner ni er ensamma utan interaktion. Även då ni lär er så mycket, känner ni er som om ni är stillastående. Var är ert liv? Var är er glädje? Var är er nya värld?

Kanske kommer det att hjälpa er att bättre förstå er nuvarande identitetskris om ni föreställer er att flytta till ett nytt land på grund av krig eller naturkatastrof. Ni saknar era vänner, era tidigare sätt att interagera – även de livsmedel ni en gång var så bekväma med. Detta nya land har inte rätt utseende eller stämning och alla försök att göra det så är utmattande. Ni kan inte återvända dit ni kom ifrån, och ni är inte bekväma med var ni är. Så varje dag försöker ni använda några nyligen lärda ord på landets språk bara för att upptäcka att de flesta inte kan förstå er. Ni känner er isolerade och ensamma.

Så är det, ni börjar utforska er nya värld. Men att göra det är utmattande. För det finns mycket att komma ihåg – ett nytt språk, nya fysiska rörelser, nya skapelser, nya interaktioner. Allt händer samtidigt.

Övningstiden är över. Ni är nya i ett nytt land.

För allt som en gång var bekvämt är det inte längre. Om ni ifrågasätter det uttalandet, granska era senaste dagar. Obehagliga tankar, interaktioner, med några få gnistor av glädje bara för att återvända till en till synes ny, men välbekant undran om hur? Varför? Var?

Ingenting verkar rätt, och ändå verkar inte mycket fel – annat än er inre turbulens som kommer upp till ytan och som förvånar er och andra när ni minst förväntar er det.

Så ni har mindre utbrott, humörsvängningar och en stor känsla av okunnighet. Var är jag? Vem är jag? Varför är jag här?

Även om denna dimma av okunnighet eller tristess inte kommer att pågå så länge, kan ni inte ignorera den. Ni är en ny varelse i ett nytt land.

Födelsen av ert nya jag är fullbordad. Accepterandet av ert nya jag pågår – inte för alltid, men för nu. Så varde det. Amen.

Översättning: Mats

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, August 7th, 2020

Du gillar kanske också...