Det Plejadiska Medicinska Teamet via Galaxygirl, 10 augusti 2020

Det Plejadiska Medicinska Teamet via Galaxygirl

den 10 augusti 2020

 

Vi är ett av de många Plejadiska Medicinska teamen som görs tillgängliga för våra älskade stjärnfrön. Denna kallade kärleksfullt på oss och bad om en medicinsk justering, för hon och flera av er har känt sig illa tilltygade av den senaste tidens energiers rasande vindar. Detta kommer att fortsätta och därför erbjuder vi fritt och med glädje till er, våra uppstigande, vår hjälp, våra healing tekniker. Främst healar vi via örter, färger, toning och i grund och botten genom att använda oss av våra verktyg som vi har, vilka är justerare av frekvenser, så att vi ska kunna återföra kroppen till energimässig harmoni med sig själv. (Jag ser skrattande barn med håret som står rätt ut av statisk elektricitet).

Det här visar vi för er på grund av att vissa delar av era kroppar ibland är mer förhöjda än andra, med olika energiblockeringar eller stimuleringar och våra medicinska stavar kan få dem att återgå i balans. (Jag ser vänliga varelser i blå dräkter med utsträckta händer ovanför och runtomkring mig. De talar, men jag kan inte höra vad de säger, de konsulterar min kropp och varandra om hur de på bästa sätt ska justera mig.

Ett flertal av dem har lysande stavar som de flyttar omkring över min kropp. Jag känner elektricitet och energier i olika kroppssystem. Nu smärtar min nacke och smärtan blir ett pirrande, sedan ett kittlande, sedan en klåda och den är borta. De flyttar omkring de energier som behöver tonas ner eller upp). Ni har flera nya chakran som ska komma on-line, vilket är varför ni är trötta. Många av er är så trötta. Vi får en hel del av det här klagomålet och vi försäkrar er om att det inte är för evigt. Men det här har aldrig tidigare inträffat, att helt och hållet uppstiga en masse, inom det fysiska, så därför har vi varit väldigt upptagna med att tjäna, vilket är vårt nöje.

Men vi säkerställer också att våra egna kroppar är i topp-topp-form. Vi försummar inte att ta hand om oss själva, med att tjäna oss själva. Vi uppmuntrar er att också göra likadant. Era medicinska utövare och flera andra i service-industrin har varit utmattade och utarbetade på grund av kraven från ert nuvarande system. Ni måste ta hand om er själva. Det hör till de högre sätten. Era kroppar är unika och underbara maskiner, men de måste få näring och bli omhändertagna.

Detta känner ni till. (Min vänstra axel kittlar och pirret känns i hela min kropp. Mitt blodtryck är också intensivt men det rör sig som en tryckvåg neråt längs min kropp till mina fötter. Mina fötter har domnat, det är svårt att röra dem, men nu känner jag mig mer justerad. Jag öppnar ögonen och jag kan se klarare).

Utmärkt framgång! Vi är ett av de många Plejadiska Medicinska Teamen som erbjuder våra tjänster till mänskligheten. Vi ville att denna skulle dokumentera sina upplevelser, så att fler av er inte skulle tveka att be om våra tjänster. Det är er födslorätt att vara friska och hela inom er fysiska farkost och vi är förtjusta över att få hjälpa er i detta nu av övergången. Vi kan snabbt göra oss tillgängliga för er. I tjänsten. Slut.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

You may also like...