Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari 2019

VISSHET OM ERT UPPSTIGANDE ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi kan se hur många av er som undrar om vissheten som vi har att ni alla kommer att stiga upp i denna livstid, bara så länge ni stannar i era kroppar. Och vi vet också att några av dem som går igenom dödsupplevelsen just nu kommer att komma tillbaka. De kommer att stiga upp som mycket små barn eller spädbarn.

Vissheten som vi har om detta har inget att göra med era astrologiska diagram. Det har ingenting att göra med alla er som förtjänar en plats i femte dimensionen. Ni har helt enkelt gjort allt ni tänkt göra som tredimensionella varelser. Med andra ord skapade ni alla erfarenheter som ni hade som tredimensionella varelser eftersom ni ville ha de erfarenheterna och eftersom ni visste att ni skulle växa och utvecklas från dem.

Ni skapade inte alla dessa livserfarenheter så att ni kunde lära er något, och ni fortsätter inte att komma tillbaka så att ni kan bli perfekta. Många förutsättningar måste vara på plats för att någon människa ska kunna närma sig vad ni kan anse som andlig perfektion. Men i stället kom ni för utmaningarna. Ni kom för att se hur långt ni kunde gå ner i de olika emotionella resor som ni har varit på.

Ni kom för att vakna upp till sanningen att ni är Källans Energi Varelser, eviga, oändliga och med ovillkorlig kärlek. Och ni kom också för att uppleva hur det skulle vara att stiga upp i en fysisk kropp. Ni har betalat era avgifter, och ni har helt enkelt slitit bort er välkomst i den tredje dimensionen. Det är dags att låta andra få de erfarenheterna. Det är dags att gå vidare, och så kommer ni göra. Ni kommer att göra det eftersom ni inte längre har något att vinna genom att vara där ni är.

Och så är allt som behövs att göra är att planera upplevelsen av er uppstigning. Det är vad allt handlar om just nu, och det är vad vi fortsätter att hjälpa er med.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...