Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 oktober, 2022

 

 

Vägspärrar på den uppvaknade själens väg ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi släpper det som tynger oss vid den här tiden eftersom vi också stiger upp, precis som mänskligheten är. Vi vet att något finns i vårt medvetande som hindrar oss från att vara tionde-, elfte- eller tolftedimensionella, och vi vet att uppstigningsprocessen för oss innebär att släppa taget om det som är tillräckligt tätt i vårt medvetande för att hindra oss från att stiga upp just nu.

Du stiger upp; det är en garanti. Men om du vill ha en vackrare upplevelse av din uppstigning, kommer du att leta efter det som är tätt som finns i ditt medvetande, och du kommer medvetet och medvetet att släppa det. Du kanske måste släppa ett agg, en bedömning, en viss förbittring, och du har definitivt några tyngre övertygelser och trossystem att släppa på din väg upp till den femte dimensionen. Frågan är och kommer att förbli: ’Kommer du att släppa taget med flit, eller måste dessa saker tas från ditt mycket hårda grepp?’

Vad greppar du hårt just nu? Det är vad du behöver titta på, och det är vad du behöver bestämma dig för att släppa taget om du ska få den bästa möjliga upplevelsen av din uppstigning. Din uppstigning kommer att fortsätta att vara en gradvis process, så du kommer inte att släppa allt på en gång. Men återigen, att göra det medvetet är ju roligare, mer intressant, desto mer expansivt och det mer livsbejakande sättet att höja nivån på ditt medvetande.

Du vill inte tvinga dig själv att behöva höja nivån på ditt medvetande. Du vill välja att göra det, precis som du vill välja ljuset framför mörkret, snarare än att tro att du som ljus är där för att besegra mörkret. Att välja en väg till lätthet i denna mycket spännande livstid innebär en viss självreflektion. Det innebär en viss introspektion, en del att gå in i. Och ni kan göra de sakerna, eller så kan ni se utanför er själva efter bekräftelse på era begränsande övertygelser, era bedömningar, era skäl till att vara i ett tillstånd av ilska eller rädsla. Det är upp till dig.

Bara för att du är vaken betyder det inte att du tar den bästa möjliga vägen. Det finns många fallgropar, landminor och vägspärrar som är tillgängliga för dig på alla vägar, och vi föreslår bara att du väljer att undvika dem. Välj ljuset; om något inte känns som ljuset för dig, så är det inte det, och du behöver inte välja det åt dig. Du behöver inte heller ta bort den eller se till att ingen annan väljer den. Föregå med gott exempel; led genom att skina ditt ljus, så kommer andra att följa efter.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...