Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari 2022

 

Skapa er väg till den Femte Dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger stor vikt vid denna tidpunkt på er fria vilja att välja vad ni vill skapa för er själva, och vi vill vara väldigt tydliga med det faktum att ni får välja vilken verklighet eller tidslinje ni själva befinner er på. Ni har mer frihet att välja nu än någonsin tidigare eftersom ni redan har skiftat till den fjärde dimensionen, och om ni väljer att ta del av skiftet till den femte dimensionen kommer ni att göra det.

Och så, nu är det dags att spänna era kreativa muskler och visa att ni har bemästrat användningen av er fria vilja genom att skapa resten av denna resa som ni är på till 5D precis som ni vill att den ska vara. Vi kommer ibland att peka ut en möjlighet, eller en riktning som vi ser er gå i, och då kommer vi att märka hur det vi har berättat för er har utlöst mycket av den kreativa energin inom er. Med andra ord, oavsett vad vi säger som nionde dimensionella varelser, kommer ni alltid att vara de som skapar er verklighet.

Ni kommer alltid att vara de som väljer från tidslinjerna som ni har framför er. Detta är er upplevelse, och det här är era liv att leva. Så ta inte något som vi berättar för er, eller någon annan berättar för er, om möjliga framtider som något som är hugget i sten. Ni är där för att skapa och uppleva, och allt ni upplever är tänkt att inspirera er att skapa, och det inkluderar våra meddelanden till er.

Vi skulle mycket hellre se er skapa det ni vill uppleva och gå iväg och vibrera i harmoni med det för att sedan bara acceptera ett öde som ni inte vill leva, och vi vet att våra skaror här i de högre dimensionella planen känns på samma sätt. Vi kommer att prata med er om möjligheter och sannolikheter så att ni kommer att bredda er uppfattning när det gäller vad ni tror är möjligt, men i slutändan vill vi ge tillbaka all kraft till er.

Och det är vad vi gör nu. Vi inbjuder er att se er omkring i er värld och ert personliga liv och fråga er själva, vad är det ni vill uppleva? Vad är det ni vill skapa? Och vi vill försäkra er att vid denna tidpunkt i mänsklighetens historia är himlen verkligen gränsen. Tänk inte smått eller dröm smått, för ni behöver inte göra det, speciellt inte nu. Nu är det dags att sprida era vingar och sväva till den verklighet som ni har skapat, den verklighet som ni har bestämt är den bästa att leva i.

Och de av er som tar hänsyn till andra när de skapar den framtida upplevelsen samskapar i dessa ögonblick med era medmänniskor och använder samma energi som de gör. Därför är det dags för samarbete och samskapande också, och allt blir roligare när man gör det tillsammans med andra. Så vi inbjuder er att samlas med era högvibrerande vänner och diskutera vad det är ni vill gå mot när ni fortsätter denna resa ni är på till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...