Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april, 2023

 

Hur man manifesterar livet i dina drömmar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi inventerar alltid var du är på dina resor dit på planeten Jorden så att vi kan leverera till dig de energier och budskap som du verkligen behöver. Vi vet att många av er har önskemål från universum, källan, era guider och till och med oss som ni skulle vilja ha vår hjälp med, och vi vill att ni ska veta att det bästa sättet vi har att hjälpa er är att påminna er om hur detta allt fungerar. Ja, du kommer in i en livstid med att veta att du kommer att ha vissa egenskaper och att du kommer att födas in i en familj, ett hem, ett grannskap, ett samhälle, där du är bunden att ha vissa upplevelser av livet och av dig själv och andra.

När du väl har varit inkarnerad ett tag, och du spelar spelet och följer de regler som samhället har satt upp för dig, inser du ofta att det finns något mer. Tillsammans med några av de stora händelserna som skrevs ut för denna livstid planerades det också för ett uppvaknande. Du vet detta eftersom du är vaken, och det hände inte av en slump. När du väl har blivit väckt inser du att det finns andra sätt att röra dig genom världen, leva ditt liv och förverkliga dina drömmar. Det finns sätt som du inte lärde dig i skolan eller på någon annan plats där du kunde gå för att lära dig hur du navigerar i livet på ett sådant sätt att du kan leva glatt och fritt.

Så länge som människor har funnits där på jorden, har ni sett till stjärnorna, himlen, himlen, efter hjälp, och vi har alltid erbjudit den hjälpen energiskt. Vi har alltid lyssnat och tagit hänsyn till alla önskemål som du har för att leva ett bättre liv där på jorden. Men när vi berättar för er hur ni gör det själva, ger vi er verkligen nycklarna till riket. Vi avslöjar för dig allt som inte hade lärts ut för dig tidigare av de som verkade veta allt.

Så som vi ser det, från vår utsiktspunkt, allt du behöver göra nu för att ta emot det du vill ta emot och leva det liv du vill leva är att släppa taget om allt som är motståndskraftigt i naturen. Det inkluderar naturligtvis dina tankar och övertygelser, dina känslor, men det inkluderar också dina bedömningar. Du kan inte vilja ha vad någon annan har, utan också bedöma hur de fick det och verkligen vara i linje med att leva det livet. Och så, för att manifestera livet i dina drömmar, är det mindre du behöver göra och mer som du måste släppa.

Om du uppmärksammar vad du tänker och känner, även om de verkar helt försvarliga för dig, och du är villig att släppa det som känns tungt för dig, kan du tillåta några av de besvarade bönerna. Det kommer att finnas några som du inte är redo att ta emot ännu, men då måste du lita på och ha tro på att alla dina böner besvaras och att allt kommer i perfekt tid. Om du kan göra alla dessa saker som vi just har lagt ut för dig, då kan du leva lycklig i alla sina dagar och du kan manifestera ditt drömliv.

Om du börjar tröttna på att vänta på att någon av dessa manifestationer ska dyka upp i den fysiska verkligheten för dig, så är det bara att gå och ha kul, eller koppla av och titta på molnen medan du lyssnar på fåglarnas sjunga. Tro inte att du måste vara i manifestorläge hela tiden för att ta emot. Vid det här laget har du levt tillräckligt med liv under denna livstid för att ha bett om tillräckligt, för att ha skapat tillräckligt, så att du behöver vara mer fokuserad på mottagningsläget som få människor befinner sig i regelbundet. Men det är så viktigt att komma ihåg att ta emot, och det är därför vi ger dig denna lilla påminnelse här och nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *