Ärkeängel Metatron via Victoria, 8 februari 2022

 

 

Ärkeängel Metatron via Victoria 8 februari 2022

8 februari 2022

Living Life Lawfully

 

 

Hälsningar och många välsignelser till er.

Föreställ dig, om du så vill, en magnifik, vit lotusblomma. Den är på toppen av sin blomning, med perfekta öppna kronblad ovanpå ett grönt lotusblad. Varje kronblad är i perfekt symmetri och vitheten på varje kronblad är lika ren som den fallande snön. I dess perfektion finns det inget att ändra, ändå, när den åldras blir den mindre perfekt; kronbladen börjar bli bruna och faller sedan av. Till slut dör den. Men dess frön har såtts och därför kommer den att ersättas av många fler perfekta blommor. Det är en oändlig, naturlig cykel av födelse, tillväxt, död och födelse som är en del av naturlagarna, speciellt Lagen om Cyklisk Återkomst.

Alla levande varelser lever under Andlig Lag, inklusive människor, vilket innebär att ingen lag kan kringgås eller ingripas i utan att konsekvenser orsakas. När teknisk, vetenskaplig och medicinsk forskning och upptäckter för mänskligheten gör betydande framsteg, så gör också risken att ingripa i de stora lagarna det, att oavsiktligt orsaka katastrofala förändringar i naturen som inte kan vändas på kort sikt. Jag talar här om stora problem på jorden som klimatförändringar och ökningen av extrema väderfenomen som jordbävningar, tsunamier och cykloner.

Det är inte bara vädret som orsakas av människans törst efter kunskap och strävanden att förändra naturens gång. När vetenskapen försöker stoppa åldrandet, bota sjukdomar och till och med föra tillbaka människor från de döda, kan konsekvenserna antingen vara givande eller fruktansvärda, särskilt om teknikerna inte testas ordentligt eller görs ”under bordet” så att säga. Att blanda sig i naturlagarna kan inte tas lätt på och människorna börjar nu betala priset.

Det finns många uppvaknade själar som arbetar för att höja energierna på Moder Jord och bland mänskligheten, och det finns tecken på att deras arbete inte har varit förgäves. Det finns dock mycket arbete att göra för att stoppa metoder vars enda fokus är ekonomisk vinst genom att offra människor, djur och växter. De lagar som överträds när man dödar en fluga är tillräckligt för att sätta andra lagar i rörelse, så föreställ dig effekterna av de travestier som inträffar i händerna på dem vars handlingar har dödat många, plundrat haven, förgiftat luften eller skövlat terrängen för egen vinnings skull.?

Medan allt är som det är, är budskapet jag har till er idag att varenda en av er har makten att förändra era tankar, uppfattningar, attityder och handlingar när det gäller hur era beslut påverkar Jordens energier. Ni har också förmågan att skicka kraftfull healing till Jorden. Även om det kan tyckas för dig att du inte har någon makt, är det motsatta faktiskt sant när du lyfter gränserna för hur du påverkar förändring och sättet på vilket du gör det. Du måste tänka universellt, globalt och eteriskt, göra anspråk på ditt andliga mästerskap i tandem med naturens och universums lagar när du mediterar och skickar kärleksenergi och helande till planeten. Du måste också ansluta till ljusarbetarna i världen och anta lagen om gruppsträvanden för att säkerställa att healingen du sänder går ut genom alla ljusarbetare och uppstigna själar för att skapa maximal effekt. Be inte om det högsta bästa utan att först se till att du är jordad och skyddad, be att det också är för ditt högsta och bästa – det finns ingen anledning att offra energi för att säkerställa planetens överlevnad!

Varje handling har en motsvarande och motsatt reaktion. Varje tanke skapar form och varje beslut du fattar kommer att påverka förändring och orsaka någon slags påverkan på dig själv, din miljö och på planetens energier. Inte en enda person kan hävda att deras existens på jorden inte har någon inverkan på planeten som helhet? När du reflekterar över ditt liv så här långt, vilket avtryck har du lämnat och hur kan du säkerställa att din existens på Jorden är användbar, hjälpsam och rättmätig?

JAG ÄR din i tjänst,

Ärkeängel Metatron.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...