Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2018

Per Staffan 11 maj 2018

Hur Skapa den Verklighet Du Vill Ha ∞Skaparna

”Ni har varit skaparna av era upplevelser hela tiden. Vad ni vaknar upp till är det faktum att det alltid har varit du, det fortsätter att vara du, och nu har du de verktyg som behövs för att medvetet skapa det du vill uppleva. Om du upplever något som är något annat än det du vill ha, så måste du först erkänna att detta är din skapelse. Detta är ett mycket viktigt steg. För om du hävdar att någon annan eller någon grupp gör det mot dig utan din tillåtelse, så är du instängd i en offermentalitet och den kommer att behålla dig i det tillståndet och du kommer att fortsätta att skapa situationer där det verkar som om du är ett offer.

Så istället skulle du ta ansvar för vad som står framför dig som din skapelse. För det andra skulle du automatiskt känna vad det är som situationen drar upp inom dig. Vad är ditt knäreflexsvar på situationen? Var medveten om denna känsla och försök inte springa bort från den. Minimera den inte. Sopa inte den under mattan. Dämpa den inte, eller fördumma den med någonting, inte ens dina tankar. Dina tankar är ditt vanliga sätt att omedelbart fly från dina känslor. Så låt dig känna vad du naturligt känner i den här situationen.

Nästa steg: andas. Nästa steg: bestäm vad du vill känna just nu. Här är var du börjar få tillgång till ett frekvensläge. Ett frekvensläge kan mycket likna en känsla genom att du ger det samma namn som du ger dina känslor, som du har givit dina känslor. Men du kommer att känna ett frekvensläge som är mer av en vibration, som är mer av en avkänning. Det är en lättare version av en känsla, och du kommer att hålla den frekvensen. Du kommer att andas in den. Du kommer att andas ut den.

Och då kommer du att inse att du har gjort ditt arbete. Och du kan göra det från var du än står. Ingenting måste hända för att du ska ta reda på var det är du är i ett givet ögonblick och köra den här processen. Så vi uppskattar det arbete du gör, och vi ser fram emot att ansluta till er alla en gång till. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...