Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 juli 2021

 

Be Arkturiska Rådet om det Ni vill ha

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redo för allt ni vill kasta på oss här i den nionde dimensionen. Vi är öppna för alla era önskemål, och vi försöker ge er allt ni behöver och vill eftersom det är viktigt för oss att ni förblir åtminstone väl till mods, med sikte på att vara glädjefyllda. Vi vet att vi hela tiden säger till er att ni skapar er egen verklighet, men ni får också be om hjälp, och kanske har ni märkt att det i det fysiska området ofta fungerar till er fördel också. Om ni har djärvheten att be personen på flygbolaget om en uppgradering kan ni bara få det. Om ni har romantiska känslor för någon, hjälper det er att uttrycka dessa känslor och be personen om en date.

Så ni förstår, det finns något att säga om konsten att be om vad ni vill och behöver för att fortsätta vara där på Jorden och vara till tjänst för kollektivet. Alla ni som arbetar från ljuset är där i tjänst, oavsett vad ni gör för att försörja er. Ni tippar vågskålen till förmån för det positiva och era avsikter att alla ska vara säkra, respekterade och älskade betyder något. Ni behövs där på jorden vid denna tidpunkt, och det har aldrig funnits en tid i mänsklighetens historia där ni har varit mer behövda på grund av omfattningen på vad ni går igenom när ni skiftar ert medvetande.

Så här är hur man frågar Arkturiska Rådet eller någon annat högre-dimensionell varelse eller kollektiv om vad ni vill ha. Säg vad det är högt och säg sedan ”Tack för att ni beviljat mig denna begäran.” Nyckeln är att tacka innan ni får det, för er tro, er tillit, spelar också roll. Ni behöver inte tigga och ni behöver inte vädja, och ni behöver inte förklara varför ni vill att något eller något villkor ska förändras, men ni måste tro, och ni måste förvänta er att vi svarar alla era förfrågningar jakande.

Återigen vill vi att ni ska vara lyckliga, fridfulla, bekväma och vi vill att ni vill stanna och fortsätta att göra det arbete ni gör för mänskligheten. Vi vill att ni ska känna er värda att ta emot det ni ber om, för att ni är värda det. Och återigen har vi en önskan att uppfylla era önskemål. Ni ger oss något att göra, något att fokusera på, något att samskapa, för då måste vi gå till jobbet och hitta de bästa sätten att leverera allt som ni har bett oss om, medan vi arbetar med era Högre Jag och era guider.

Det är så roligt för oss, och vi är alltid på ett givande humör. Vi behöver inte vänta på er födelsedag eller någon annan helgdag för att ge er de gåvor som vi så gärna delar. Vi älskar er och uppskattar er, och det är dags för er alla att leva lyckligare liv där på planeten Jorden. Vi vill bara vara en del av det; vi vill bara hjälpa till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...