Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november, 2023

 

Varför de ouppvaknade i ditt liv förblir sova ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att bevittna er alla utvecklas så fint mot det slutliga målet att bli era femdimensionella jag. Vi vet att vissa av er gör detta mer medvetet än andra, och vi vill bara att ni alla ska veta att ni är där, och sätter föredöme för resten av mänskligheten om exakt hur detta görs och görs korrekt.

Du får fördelen av att vara vaken, och det är något som du planerat för dig själv för denna livstid. De som fortfarande sover valde att sova lite längre eftersom de ville spela ut några tredjedimensionella typer av livsförhållanden, och de visste att de behövde sova för att dessa omständigheter skulle ha de utlösande effekterna.

När det verkar som att någon i ditt liv bara inte accepterar ”sanningen” eller din sanning, kom ihåg att ingenting har gått fel. De gör inte bara det felaktiga valet i det ögonblicket, utan snarare försöker de ha en speciell typ av upplevelse som de bara kan ha genom att sova, och det är okej. Du är där för att tillåta allt att vara som det är, och för att ha medkänsla för dem som lider, och naturligtvis för att hjälpa dem som söker din hjälp.

Och som vi har sagt, många gånger tidigare kommer de som sover nu att vakna och de kommer att veta att det är dig de borde söka efter hjälp. Ditt jobb är då att fortsätta vara den du är. Fortsätt lysa med ditt ljus och var inte rädd för att vara annorlunda än alla andra, speciellt när det kommer till dina familjer.

Dina familjer behöver någon i gruppen som är ett exempel för resten av dem om hur man har ett öppet hjärta, hur man är känslig och medkännande och hur man är medveten om dina känslor, dina tankar och dina övertygelser. Du kan berätta för någon annan att de är Källenergi, och det är alla andra och allt annat också, men om de inte är redo att höra det, så har du åtminstone sått fröet.

Det är helt okej för dig att släppa taget och låta alla andra leva ut dramat som de väljer att leva ut medan du lever lycklig i alla sina dagar och fortsätta skicka inbjudningarna till resten av mänskligheten med din glädje, din frid, din kärlek och din kreativitet. Dessa är vad du vill utstråla, och de är energierna som kommer att locka de ouppvaknade till dig när de är redo.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *