Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 november, 2023

 

Hur man manifesterar mirakel i din verklighet ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna när vi ber om hjälp från de kollektiv som är i högre dimensioner än våra. Vi ber inte längre om vad vi vill och behöver undermedvetet, som ni alla gör. Men snarare är vi väldigt tydliga med att fråga, och sedan släpper vi leveranssättet. Med andra ord, vi bryr oss inte om hur det kommer och från vem det kommer. Vi bryr oss inte om hur det kommer, så länge önskan uppfylls. När du ber om något som du vill bilda högre-dimensionella varelser och kollektiv, lägg märke till om du är fäst vid när, hur, leveranssystemet, och till och med från vem du kommer att få det du ber om.

Om något av det är viktigt för dig, då begränsar du vägen genom vilken allt du önskar kan flöda till dig, och det är inte vad du vill göra. Du vill vara flexibel, och du vill njuta av det du har och det som kommer till dig. Du vill vara tacksam och leta efter alla sätt på vilka du kan njuta av dina liv just nu, snarare än att stressa över när ditt paket kommer från universum. Var öppen för alla energier som kan flöda till dig i varje givet ögonblick, och du kommer att ha mer att medskapa den verklighet du önskar med.

Kom ihåg att manifestationer inte alltid kommer i fysisk form, utan snarare, ibland kommer de i icke-fysisk form, eller energetisk form, och det kan behövas en viss sammansättning. Det kan vara den roligaste delen av manifestationen, men återigen, om du är fäst vid hur den kommer och hur den ser ut, och när och var, kan du gå miste om att få det du har begärt och det du har begärt en bra stund. Vi vill att ni ska vara skaparna och manifestatorerna som ni alltid var menade att vara i denna livstid och när ni går framåt in i den femte dimensionen.

Du kommer att behöva dessa färdigheter; du kommer att behöva veta hur du kan erbjuda det som universum kan reagera på på lämpligt sätt. Var lös om dina önskningar. Var bekväm med nu-ögonblicket du lever i, och var villig att be om vad som helst. Var villig att drömma stort och förvänta dig att alla mirakel ska inträffa som du någonsin velat se i dina liv, och då kommer du att börja känna dig närmare Källan, Källan som finns inom dig, Källan som finns runt omkring dig , och den källa som du verkligen är. Källan tvivlar aldrig på sin förmåga att manifestera och skapa, och du behöver inte heller. Du har all kraft inom dig just nu, och du har precis börjat förstå hur du använder den. Vi kommer att fortsätta att visa dig och förklara för dig hur du blir de manifestatorer du alltid har velat vara.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *