Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 maj, 2024

 

 

Det bästa sättet att börja din dag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enorm respekt för mänskligheten. Vi vet att ni valde mycket utmanande vägar för er själva under denna livstid av uppstigning. Du kunde inte låta bli att möta dessa utmaningar i en tid då hela multiversumet stiger, eftersom allt måste komma upp inifrån dig och från skuggorna. Ni får alla en chans att se in i er själva, och många av er har startat den processen genom att se utanför er själva. Genom att se korruptionen i andra, och i institutioner och system som du en gång satte din lit till, har du avslöjat något som finns som en del av den mänskliga upplevelsen. Och om det finns där ute, så finns det också inom dig.

Du gillar det när vi berättar det i förhållande till att manifestera vad du vill. Med andra ord, när vi säger till dig att allt där ute som du önskar också finns inom dig, finns det en varm, tröstande känsla som sköljer över dig, men när vi talar om det som är mörkt, det som är negativt, det som är är förtryckande, och vi påminner dig om att om det finns där ute så är det också inuti dig, det går inte över lika bra. Vi lever alla i ett holografiskt universum. Det finns ingen separation, och varje del innehåller helheten. Därför gör det ingen människa någon nytta att bara peka finger och ropa ut de människorna, de organisationerna, de systemen, de institutionerna som gör skada och gör skada med avsikt.

Varje enskild person som blir medveten om det mörkret måste erkänna att mörkret finns inom dem också och att det kommer upp och triggar den personen eftersom det finns en del helande och viss förlåtelse som behövs inom den individen. Du kan inte bara låsa in dem alla och bli klara med det, för medvetandet som skapade dessa omständigheter kommer fortfarande att existera, och du är där för att höja nivån av medvetande där på jorden, och allt detta börjar med att göra det inom dig själv . Du är punkten från vilken allt skapas och upplevs. Därför måste det vara upp till dig att förändra, och när du ser något där ute som du inte gillar, vänd linsen mot dig själv och fråga dig själv hur du kan bli bättre, hur du kan bli mer av den du verkligen är som en varelse av villkorslös kärlek.

Nu, den knepiga delen av livet på jorden som vi hänvisade till tidigare är hur. Hur gör du det? Hur dyker du upp i världen som kärlek när det finns så mycket där ute som tävlar om din uppmärksamhet som inte är kärlek? För att uttrycka det på ett bättre sätt, att grejer, eller dessa institutioner, eller de människorna, har den mängd kärlek som de verkligen avvisas till en sådan grad att de verkar inte vara den kärlek de verkligen är. Och ni vet alla att ni kan göra det då och då. Något kan ta dig till en sådan grad att du inte är ditt bästa jag; du är inte ditt mest kärleksfulla jag i alla situationer. Och att veta det gör det lättare för dig att förlåta de andra, särskilt de som aldrig fått någon kärlek från någon annan i sitt liv. Föreställ dig hur det måste vara.

Nu, sättet som du visar upp som kärlek är genom att odla kärleken som finns inom dig i varje ögonblick som det är lätt att göra det. Om du är uttråkad och du inte vet vad du ska göra, vänd ditt medvetande inåt och hitta kärleken som du verkligen är i ditt hjärta, andas in i den, förstora den och fyll hela din kropp med den. Fyll sedan ditt energifält med det och gå sedan ut i världen som kärlek. Vi rekommenderar starkt att du börjar din dag med just det och att du med jämna mellanrum under hela dagen påminner dig själv om att du är där för att vara kärlek och att den kärlek du ska vara alltid finns inom dig. Det är bara några ögonblick från att vara aktiv inom dig, och du har kraften, alltid, att aktivera den. Du behöver inte vänta tills något husdjur eller person kommer som är extremt älskvärt.

Vi vet att du kan göra det här eftersom vi ser fler och fler människor som gör det hela tiden, och vi blir glada varje gång vi ser någon välja kärlek. Det är svaret; det är vad vi alla är, och det är vad som behövs mer än något annat på planeten Jorden just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *