Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 augusti, 2023

 

Energiöverföring från de uppstigna mästarna ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi önskar bjuda in er till ert nya jag och era nya liv, och vi gör det med en energi som är som en traktorstråle av kärlek som vi öser ner över er just nu. Vi önskar att ni ska känna er själva som kärlek, och det bästa sättet vi vet för att hjälpa er med den strävan är att älska er. Vi vet att många av er förstår detta i grunden, och ni har till och med upplevt kärlekens kraft i era egna liv. Vi skapades alla med kärlek av kärlek för att vara kärlek. Och så, när du undrar vad ditt syfte är med livet där på jorden, måste du ställa dig frågan, ’Hur mycket älskar jag?’

När du älskar uppfyller du ditt syfte, punkt. Det spelar ingen roll vad du älskar eller vem du älskar. Det spelar ingen roll om något är föremålet för din tillgivenhet. Det stämmer, du kan älska för kärlekens skull, och vi rekommenderar det starkt. Men ni har gjort det ganska lätt för er själva genom att ge er själva ett brett utbud av människor, djur, växter, blommor, träd och upplevelser att älska. Du kan älska din sol, din jord och din måne. Det är helt upp till dig, men vi förstår att ni som har fått kärlek har fått den aktivering inom er som gör det lättare för er sedan att ge den.

Nu, här är ett annat sätt att arbeta i världen. Ge bort den kärlek fritt som du skulle vilja få tillbaka från andra. Det manifesterar 101. Du behöver inte förändra världen för att göra det säkert att älska, och du behöver inte ta bort alla saker från din värld som du anser vara oälskvärda. Du behöver inte ens få alla människor som är helt obekanta med kärlek att älska. Så, var börjar man med den här processen? Börja med det som är lätt, med det som alltid fyller ditt hjärta med en varm glöd, och rikta sedan din uppmärksamhet mot något som du har funnit vara utmanande för dig själv eller någon som har gjort dig illa på något sätt. Se om du kan hålla blicken av kärlek medan du tittar på något eller någon som har varit en rackare i ditt liv.

Utmana dig själv, men gör det i din egen timing och på dina egna villkor, så behöver du inte skapa scenarier i ditt liv där dessa möjligheter smyger sig på dig och du inte är beredd på dem. Öva att älska, och vi rekommenderar att du börjar övningen genom att först ta emot överföringen av kärlek som vi berättade om i början av detta meddelande. Slappna av, öppna upp er och ta emot det som en blomma tar emot.

Ta emot det med lätthet. Du behöver inte försöka ta emot det. Du måste bara släppa spänning, ångest, rädsla, så att du är villig att öppna upp dig och vara tillräckligt sårbar för att ta emot kärlek från detta kollektiv av uppstigna mästare som älskar dig för att du är älskvärd och för att vi är kärlek. Och ja, vi återvänder alla hem till samma plats av kärlek som vi föddes ifrån, och kärlek är vägen, kärlek är sanningen, kärlek är ljuset. Hitta din kärlek först på morgonen, och aktivera den, och se hur mycket du kan förvandla med kärlek under hela dagen. Det är vår rekommendation.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *