Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 augusti, 2023

Vad det uppvaknade kollektivet kan göra nu ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se hur många av er som sitter tysta, slappnar av och öppnar er för energierna den 11 november. Vi vet att du är på bästa möjliga plats just nu för att ta emot, eftersom du har förväntat dig att fler energier ska flöda till dig, och eftersom du som ett kollektiv har bett mer än någonsin tidigare i din historia. Och det är för att ni är så många på planeten just nu. Du är inte i ett tillstånd av överbefolkning. Ni behöver så många människor för att åstadkomma den typ av förändring i det kollektiva medvetandet som ni deltar i genom att flytta ert medvetande från ett tredjedimensionellt frekvensområde till ett femtedimensionellt.

Du behöver många, många individer som jordar de högre frekvensenergierna, och nu har du det. Du behöver många individer som vaknar hela tiden, och det har du också. Ni behöver också ha tålamod, för några av er har varit vakna i årtionden, och ni har väntat på massiva förändringar så länge. Även om de av er som är nyvakna nu stöter på förutsägelse efter förutsägelse om The Event, The Shift, mörkrets dagar, massarresteringarna, fullständigt avslöjande och alla andra förutsägelser som kommer in på folks bloggar och webbplatser och på deras videoklipp.

Människor vill verkligen att saker ska förändras där på jorden, men det kommer att vara en långsam process, och en som kräver att människor är mer inåtvända än att de har kunskapen om vad som kommer att hända härnäst och när och vem som kommer att orkestrera det. Vi har sett så mycket av det i den andliga gemenskapen att vi nu skulle anta att människor skulle släppa tanken på något utanför sig själva för att förändra allt. Vi kommer alltid att ta dig tillbaka till grunderna, och i dessa grunder, som inkluderar meditation, jordning, kontakt med naturen, återfuktning, och så vidare, får du hjälp. Du får hjälp vid rätt tidpunkt och på lämpliga nivåer.

Du vill inte att alla dessa förändringar ska ske på en gång av olika anledningar, varav de flesta är det faktum att de flesta människor inte är redo. Och ni som det vaknade kollektivet måste ha tålamod med era medmänniskor och göra det bästa ni kan för att njuta av åkturen och skapa er lilla ficka av femtedimensionellt liv, och det kan göras. Det är många av er som tar emot dessa sändningar som gör det. Ni lever era femdimensionella liv just nu. Du får tillgång till fler av dina gåvor och förmågor. Ni manifesterar, och ni ansluter till högre dimensionella grupper och varelser.

Vi vet att allt kommer att bli bra där på jorden, och vi vet att det kommer att vara fallet inte bara för att vi kan se nedåtgående tidslinjer, utan också för att alla ni som är villiga att vänta och som är villiga att lita på vägen du är på är den rätta. Och återigen, det är en stor del av vad energierna den 11 november handlar om.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *