Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 maj, 2024

 

 

Tidslinjer, framtider, förutsägelser och du ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi låter oss fokusera på bara de mest positiva framtiderna för mänskligheten, och vi föreslår att ni alla gör detsamma. Vad vi har märkt med att fokusera på de mest positiva framtida tidslinjerna för mänskligheten är att de expanderar och växer till att inkludera fler positiva upplevelser som vi gör. Vad vi har insett är att vi skapar dessa positiva framtider tillsammans med alla er som är fokuserade på de bästa möjliga tidslinjerna för mänskligheten. De av er som har tränat er själva att tänka positivt och att förvänta er det bästa samskapar med oss alla i de högre världarna, och vi ser de vackraste, magiska, underbaraste uppstigningsupplevelserna för individer och för mänskligheten som ett kollektiv.

Du väljer just nu vilken version av framtiden du är i linje med, och du gör det med den vibration du erbjuder just nu. Det finns inte en framtid, och varje framtid är formbar. Varje framtid kan innehålla fler magiska upplevelser av glädje och förtjusning. De expanderar med ditt fokus på dem för att innehålla fler av dessa absolut otroliga, hjärtöppnande upplevelser som ni alla vill ha.

Många av er har lärt er själva att ignorera mainstream media, och nu måste ni göra detsamma med nya åldrar som predikar undergång och dysterhet om framtiden, för det finns gott om dem där ute, och ni måste använda ert omdöme. Du måste avgöra om du vill lägga mer energi till en negativ tidslinje, och det enda sättet att göra det är att ställa in hur du mår när du ser någon förutsäga matbrist, tredje världskriget, finansiell kollaps och allt annat som vissa människor är bara övertygade om att det måste ske för att mänskligheten ska växa. Du kan växa genom smärta och lidande, men de är inga förutsättningar för tillväxt.

Du kan växa genom att fokusera på ditt hjärta, kärleken som du är, Källenergiväsen som du är och som alla andra är, och det är vad vi rekommenderar. Vi har sett er alla rida på vågen av expansion, kärlek, glädje, frihet, kreativitet, överflöd och allt annat ni vill uppleva, och vi inbjuder er att gå med oss i den positiva förväntan som vi har för alla er som vet hur du använder kraften i ditt fokus för att skapa verkligheter och lägga mer energi på det du vill uppleva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *