Skaparna via Daniel Scranton, 14 maj, 2024

 

 

Förändra allt med en enkel handling ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi märker dig i dina kristider och vi är medvetna om dig i dina glädjetider. Vi vet hur du känner för oss när du upplever frihet, överflöd och villkorslös kärlek. Och vi vill att ni ska veta att alla era erfarenheter informerar oss om vad det är ni arbetar med, vad det är ni för närvarande behöver där på jorden. Vi inbjuder er att göra detsamma med er själva och varandra. Med andra ord, när du har en upplevelse som du kanske inte skulle vilja ha, fråga dig själv vad du behöver. Och när du har en upplevelse som du verkligen vill ha, fråga dig själv hur du kan få fler av dessa typer av upplevelser.

Ni är redo att ge er själva och varandra det ni behöver, och vi är här för att hjälpa till. Vi är här för att hjälpa till genom att starta processen att ge. Vi ger, och då har ni som har möjlighet att få nytta av det vi ger. Och du kan förmedla det till andra. Ni kan hjälpa andra på sätt som de aldrig visste att de kunde hjälpas åt, och ni kan hjälpa er själva att leva de liv som ni vill leva, och allt börjar med att ägna mer uppmärksamhet åt ert tillstånd. Detta är den viktigaste aspekten av vem du är där på jorden. I den större betydelsen av vem du är, är det din Källenergiessens som är viktigast.

Men medan du är där och har dina mänskliga upplevelser på jordplanet, spelar ditt tillstånd av vara betydelse. Det är av yttersta vikt, och när ni gör det viktigare för er, kommer ni att bli en elev av er själva och era tillstånd. Du kan föra dig själv in i ett tillstånd av extas med fokus, men du måste vara fokuserad med avsikt. Även när något händer i nu-ögonblicket som kan försätta dig i ett tillstånd av extas, måste du fortfarande lägga din uppmärksamhet på den saken, den personen eller den händelsen.

Ni förstår, ni leds alltid tillbaka till er själva, och vi är här för att hjälpa er med det. Vi är här för att hjälpa dig genom att påpeka det för dig och genom att vägleda dig vibrationellt till det bästa av dina tillstånd. Du tenderar att fokusera på vad du gör eller åstadkommer, och du tenderar att fokusera på vad du har gjort eller åstadkommit, och tänker att det är de viktigaste aspekterna av ditt liv, men det är de inte.

Du kan förändra allt genom att ändra ditt tillstånd, ditt medvetandetillstånd. Du kan förändra allt genom att lägga din medvetenhet på vart det behöver gå för att ta dig till nästa nivå av din andliga utveckling. Och detta är vad vi och andra som vi försöker vägleda dig mot, alltid. Vi är alltid här för er för att påminna er om dessa sanningar, och för att centrera er i ert väsen med våra vibrationserbjudanden, och vi kommer att fortsätta att göra det så länge ni behöver oss.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *