Solens välsignelser via Judith Kusel, 14 maj, 2024

Solens välsignelser
2024-05-14
av Judith Kusel
http://judithkusel.com
Dessa massiva soleruptioner är en enorm välsignelse, eftersom de expanderar våra medvetandenivåer på sätt som vi först om några månader kommer att inse omfattningen av fullt ut.
Med den fulla omfattningen av det totala aktiverandet av alla pyramider och de kristallina energicentren, jordens ryggrad, betyder att vi nu är helt inkopplade till den 7:e solens illumination igen, när solens skikt återvänder och aktiveras.
Men detta inleder också enorma förändringar, inte bara i våra medvetandenivåer, utan också i våra nya kristallina energikroppar, eftersom våra högre hjärtcentran när balansen återvänder, förenas med våra högre sinnen.
Denna energi arbetar intensivt med vattenelementet. Placera eld på vattnet och du får ånga. Det kommer att kännas som att vara i en bastu ibland, och därmed rengöra, rena på mycket djupa nivåer, sådant som inte tidigare varit känt.
Det gamla kollapsar helt enkelt nu eftersom det inte kan behålla formen.
Bli inte förvånad när ditt liv också tar helt oväntade vändningar, och att de sätt du varit van vid helt enkelt inte kommer att fungera längre, inte heller gamla strukturer.
Det kommer ibland att verka som om vi befinner oss i ett rymdskepp, går in i ett svart hål och har ingen aning om vad som väntar eller väntar på att avslöja sig. Men i processen öppnar sig det nya när vi expanderar till högre kosmisk kunskap, hittar nytt liv och nya livsformer, högre sätt att leva hjärtcentrerade liv och djupare sätt att kärleksfullt samskapa.
Häri ligger den stora välsignelsen: när vi anpassar oss till ett helt nytt liv och även till ett mycket högre dimensionellt, expanderar vår kreativitet och vi hittar nya och ännu större sätt att helt expandera till vår högsta själspotential, ledarskap och sanningen om vilka och vad vi är, nu i samklang med andra själar och med stor kärlek delar vi samma expanderade vision.
Sannerligen, dessa soleruptioner lyfter oss, bortom det bortom.
Under tio år kommer vi att se en sådan förvandling vi aldrig tidigare sett, eller som någonsin registrerats tidigare!
Vila, att vara i naturen, etc. är så nödvändigt nu, då den kosmiska acceleratorn pressas till det maximala.
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *