Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november 2018

Per Staffan 13 november 2018

Människan gör Framsteg ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har noterat att ett större antal av er engagerar sig i böneaktivitet som svar på löpeldarna i Kalifornien, och vi måste säga att när tragedier slår till visar ni alla vad ni kan som kollektiv. Och det här representerar en av dessa gånger. Nu använder vi Kalifornienbränderna som ett exempel här, men det är verkligen inte det enda exemplet. Vi ser att mänskligheten kommer samman närhelst en tragedi uppträder någonstans i världen.

Och anledningen till att vi vill påpeka det för er alla är att vi vill ge er hopp. Vi vill att ni ska erkänna att även om det fortfarande finns många individer som engagerar sig i hatiskt tal, trångsynthet och fördomar, har ni också fler än någonsin som skickar kärlek och ljus till där det behövs mest på planeten. Ni har fler människor som använder den kraft som de har till att skapa sin verklighet för att släcka dessa bränder.

Och denna typ av enhet måste också betonas. Ni måste rikta en strålkastare på vad som är rätt hos mänskligheten lika ofta som ni beklagar vad som är fel när det är masskjutningar eller någon annan tragedi som människan ligger bakom. Vi vill hylla er och berätta hur stolta vi är över er för att ni lägger era hjärtan och er medkänsla där ute för dem som lider.

Det här är kanske den bästa användningen av era sociala medier och ert Internet. Och medan vi ofta uppmuntrar er att lägga bort era apparater, vara mer närvarande och att komma ut i naturen, kan vi se värdet av att gå online och se var de bönerna är mest behövda. Vi kan se er alla och höra era böner, och vi anser det som framsteg för det mänskliga kollektivet.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...