Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 november 2018

Per Staffan 14 november 2018

Du Får Välja Din Tidslinje ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi överväger alla möjligheter som finns framför er, och vi märker att det finns några just nu som kommer att vara ganska tilltalande för er alla, särskilt för de som vaknar. Dessa tidslinjer är tillgängliga för er nu på grund av hur bra ni har absorberat och assimilerat de energier som skickas till er hela tiden.

Vi vill att du ska inse att du inte är ödesbestämd att leva ett förutbestämt öde här på planeten Jorden. Du väljer den väg som du sätter dig själv på, och om du tittar på resten av mänskligheten och vad som händer när det gäller världsscenen, kanske du blir avskräckt. Du kanske tror att de bestämmer vägen för mänskligheten, men vi vill försäkra dig om att det inte har något att göra med det som finns utanför dig.

Du kan välja en av de mer lockande tidslinjerna framför dig, och du kan ta en version av resten av mänskligheten med dig. Ni är de upplysta som leder denna väg till upplysning, och ni tar fler villiga deltagare med er än ni inser. Många uppvakningar har ännu inte skett, och ni kommer att vara redo att fortsätta i den ledande rollen när de omkring er överraskar er med sina nyupplysta perspektiv.

Så snälla förstå hur viktig du är och hur mycket att säga till om du har beträffande vilken av dessa tidslinjer du är på. Vi skickar dig vibrationen av dessa tidslinjer. Den är inbäddad i denna överföring. Var snäll och känn igen den och erkänn att vi inte har skapat tidslinjerna eller deras vibrationer. Du har gjort det. Vi kommer bara igenom för att påminna dig om vad du har skapat och att du har tillgång till den.

Och vi kommer att fortsätta att göra det eftersom det är vår roll i den här uppstigningsresan som vi alla är på tillsammans.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...