Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april 2021

 

Ni skiftar långsamt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört glada över att vara en del av denna resa med er alla, ni som är så starkt förankrade i era fjärde dimensionella sätt. Vi vill väldigt gärna få er upp i den femte dimensionen, och ändå förstår vi också värdet av att ni upplever den långsamma uppåtgående rörelsen. Därför är vi glada att knuffa er försiktigt och uppmuntra er att komma in i er version av den femte dimensionen. Vi saluterar er för att ni har exakt vad som krävs för att göra den resan.

Ni är vackra varelser av kärlek och ljus, och ni är där för att uppleva er själva som sådana, även om det finns gott om mörker och hat runt omkring. Det är och har varit en utmaning för er att hålla er fokuserade på vad som finns inuti er och vad som är helt och rent, men det är det som alltid känns bäst för er. Ni kommer aldrig att känna att ni i slutändan vill känna genom att slå ner fienden, de som arbetar i mörkret. Ni kommer alltid att utvecklas och stiga upp när ni känner igen vad som finns där ute som också finns inuti er, och när ni har den inställningen till livet öppnar ni upp er för så mycket mer. Ni behöver inte begränsa er själva eller er upplevelse, för ni bygger inte en bubbla runt er själva och ni är inte där ute och sänker er vibration i ett försök till någon form av rättvisa.

Vi är varelser som utvecklats och stigit upp i ett stjärnsystem där de flesta lever som era tibetanska munkar. Och så vet vi på egen hand hur fördelaktigt det är att gå inom sig, känna och expandera. Naturligtvis, i vårt stjärnsystem, mötte vi aldrig mörkret på det sätt som ni har, eller det sätt som varelserna som inkarnerar i Orions Stjärnsystem har, men vi är exemplen för alla er som vill komma upp och träffas oss på den lyckliga platsen, platsen för ovillkorlig kärlek, medkänsla och förlåtelse.

De är vägen till uppstigning, till den femte dimensionen, och det är ni som gör det hårda arbetet och tunga lyftet. Vi får bli hejarklacksledare, och vi vet att ni ibland vill knyta näven mot oss och berätta för oss hur orättvist det är, och vi kan acceptera det. Vi ska inte byta platser med er, inte just nu, men lita på oss när vi säger att nästa gång kommer ni att vara hejarklacksledare, och vi kommer att vara de i de lägre dimensionerna, som kämpar med all smutsen and gyttjan av fysisk existens. Vi vet att det kanske inte är mycket tröst för er just nu, men vi hoppas att det hjälper.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...