Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april, 2024

 

Ta emot mer från Pleiadians, Sirians & Us ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så intrikat invävda i era berättelser där på jorden på grund av vårt deltagande i era liv i detta ögonblick. Vi har tittat, observerat mänskligheten ganska länge, och naturligtvis har vi alltid hjälpt till på långt håll på alla sätt vi kunnat. Men nu när vi har gjort oss kända för er som vill känna oss så har ni tagit med oss i så mycket av vad ni tycker och tror. Och därför kan vi vara mer kraftfulla bidragsgivare i din upplevelse. Vi vill också hjälpa till, och det spelar en så enorm roll för hur mycket hjälp du får.

Du vet att du har hjälpare. Ni vet att det finns varelser och kollektiv som vi i hela detta universum som vill hjälpa till, och ni gillar att ta emot hjälp. Nu är det dags att öppna upp för mer av den hjälp som ges, och det är för att så många fler av oss dyker upp just nu. Det finns så många fler som är villiga att säga ”ja” till det mänskliga kollektivet. Vi vill veta hur vi kan hjälpa till.

Vi vill också att du ska veta att uppgraderingarna och aktiveringarna som kommer till dig just nu handlar om att göra dig till bättre mottagare av den hjälp du får. Det kan studsa av dig om du inte välkomnar det. Det kan också vara för mycket energi för dina kroppar att hantera. Och så, du får uppgraderingar för att kunna hantera all hjälp som kommer från oss, från Pleiadierna, från Sirianerna, från alla andra hjälpare som du har hört talas om och från många som du aldrig har hört talas om.

Ni kommer att fortsätta att ta emot hjälp från varelserna i rymdskeppen i er himmel, eftersom de vet hur betydelsefull ni är i utvecklingen av förändringen i medvetande som sker i hela detta universum. Vi har berättat för dig vid många tillfällen att det tjänar dig väldigt bra bara att sitta och koppla av och öppna upp och ta emot det som kommer till dig, men inser du att du just nu skulle kunna ta emot så mycket mer? Inser du att inte bara mer hjälp alltid är på väg utan också att den hjälp som har getts och inte fåtts fortfarande finns där? Energier finns runt dig hela tiden för att användas av dig för vilka syften du än har för dem.

Det är därför vi hjälper dig i detta ögonblick att bli bättre mottagare, bättre mottagare fysiskt, känslomässigt och energimässigt, av allt som är tillgängligt för dig. Vi kommer att fortsätta att hjälpa och tjäna, och vi kommer att fortsätta att värva andra i vår dimension för att rikta deras uppmärksamhet på er vid denna tidpunkt, eftersom vi vet att detta är en avgörande tid för mänskligheten, och så många fler av er vaknar upp varje dag . Vad du vill vakna till är hur värdig du är att ta emot allt som kommer till dig från ovan.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *