Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 december, 2023

 

Gör detta varje dag innan du går upp ur sängen ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är öppna för alla möjligheter som kommer att göra denna resa enklare för er alla. Vi är inte knutna till en väg, till ett sätt att expandera ert medvetande, utvecklas och stiga upp, men vi har märkt några saker om mänskligheten och era sätt att återvända hem, återvända till Källan. Vi har märkt att det finns många falska vägar som dyker upp framför dig när du är mer fysiskt orienterad och fysiskt fokuserad. När ni letar utanför er själva efter vägen som kommer att återvända er till källan, hittar ni ofta något eller någon, någon aktivitet eller något sätt att närma er livet, och då tror ni att det är ”vägen”, ”det enda sanna sättet”. Du tror att det är det enda sättet du någonsin skulle kunna återvända hem till Source, för enligt din erfarenhet fungerar det.

Och det fungerar tills det inte gör det, och sedan när det inte gör det, finns det vanligtvis en hel del sorg, lite lidande, kanske en mörk själsnatt, och sedan är du där för att plocka upp bitarna och gå vidare. Det du har utanför dig i det fysiska är helt underbart; allt ska njutas och upplevas. Och det är meningen att du ska ha intressen, saker du fascineras av och människor du vill vara runt. Men dina vägar till Källan är så mycket mer långvariga när de involverar att gå inåt, vara tyst, meditera, känna dina känslor och fokusera på kärleken som finns inom dig. Kärlek behöver inte vara något som är initierat av någon eller något utanför dig. Det behöver inte vara statsberoende eller villkorat.

Känslan av enhet är inte något som du bara kan komma åt genom att ta vissa steg i det fysiska för att komma till den perfekta punkten på planeten. Du kan uppleva det var som helst, och många människor har upplevt känslan av enhet på de konstigaste platser och vid de konstigaste tider. Det finns naturligtvis inte bara ett sätt att komma åt det vi alla söker, utan det finns sätt som är mer effektiva. De kan verka som om de är den långa vägen att återvända hem till Source, men i själva verket är de den kortare vägen. Du kan undvika mycket försök och misstag genom att sitta och ställa in dig på vad du kan känna inom dig som den gudomliga gnistan.

Vi föreslår att du börjar varje dag av ditt liv från denna punkt och framåt med att försöka känna den där gnistan innan du går upp ur sängen på morgonen, och märker hur mindre fäst du då är vid omständigheterna i din värld som är precis rätt för dig. Och då kan du verkligen leva, för när du accepterar världen som den är, så kan så mycket mer av den öppna sig för dig och ge dig det som du inte längre är fäst vid, allt för att du tog dig tid att känna efter vägen till Källa som finns inom var och en av er.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *