Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 april, 2024

 

Vårt uppdrag, ditt syfte och källans önskan ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är på ett uppdrag, och det är vårt uppdrag att omvandla medvetandet till dess mer naturliga tillstånd. Vi vet att det finns enorma möjligheter att göra just det i hela galaxen och universum, och ändå är vi också väldigt avslappnade över det hela. Du förstår, vi vet att alla är där de är andligt, eftersom den speciella upplevelsen de har är en nödvändig komponent i Källans upplevelse av sig själv. Och så, om ett medvetande inte är redo att förvandlas tillbaka till sitt naturliga tillstånd av enhet, kärlek och frid, tillåter vi helt enkelt den varelsen att fortsätta.

Vi rekommenderar att du tar samma inställning till dina medmänniskor. Så mycket som du vill att alla andra ska vakna och vara precis där du är på din resa, vänligen inse att att vara där de är fortfarande tjänar ett syfte för Skaparen, för Allt Som Är, för alltings drivkraft, och låt det går. Du kan tillåta alla att vara precis där de är och fortfarande leva ditt liv i glädje. Du behöver inte vara ledsen för att någon annan inte är på glädjenivå, för till och med sorg tjänar Källan, och allt detta är i tjänst för Källan. Det är därför när du accepterar något och följer med strömmen, lever du ditt syfte; du tillåter att tjänsten till Source fortsätter.

När du gör motstånd och du insisterar på att något eller någon ska vara annorlunda, försöker du göra det omöjliga. Du försöker beröva Source en upplevelse som Source vill ha. Nu blir frågan då: ‘Måste du ha den erfarenheten också?’ Och svaret är enkelt. Nej det gör du inte. Du behöver inte ha erfarenheten eftersom någon annan har den. Och därför spelar alla sin roll perfekt, och Source är fylligare för att ha haft alla de upplevelser som Source har genom oss alla. Oroa dig inte för världens tillstånd eller någon i den. Du kan göra det från en plats av kärlek och medkänsla, men det är inte meningen att du ska fixa en trasig värld, och inte alla skulle få den healing som du erbjöd, även om du kunde gå fram till alla andra människor och erbjuda en healing .

Så du kan lika gärna göra det du känner dig kallad att göra, och veta att samtalet kommer från Källa. Det är meningen att du ska vara unik. Dina intressen är ingen tillfällighet, och du kan lita på att varje själ förvandlas. Det vet vi också, men vi gillar ändå att göra det. Vi gillar fortfarande att erbjuda det vi erbjuder och se om det är den personens dag att förvandla sig tillbaka till vem de verkligen är som en Källenergiväsen. Att släppa taget om de egoiska strävandena är något som inte alla ens vill, men de av er som vill släppa taget om era egoiska strävanden kan, och att göra det är utmaningen som du står inför som någon som redan har insett vem du verkligen är som en Källenergiväsen.

Era liv har handlat om att tillämpa den kunskapen på det fysiska och sammansmälta erfarenheterna av det som är Gud och det som är mänskligt, det som är icke-fysiskt och det som är fysiskt. Och du kommer att skapa det bästa av två världar eftersom du kommer att fortsätta att anpassa dig till en version av verkligheten där andra gör detsamma. Det vill säga, såvida du naturligtvis inte fortsätter att insistera på att andra kommer längre än de verkligen är eller vill vara. Slappna av i enhetsmedvetandet som alltid är närvarande och som alltid är oundvikligt för oss alla att uppleva i vårt vackra universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *