Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 oktober, 2023

 

Vem ska du tro på aktuella händelser? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på retoriken som förs vidare där på jorden hela tiden, och vi vill att ni alla ska veta att oavsett om ni får ert perspektiv från någon som är en ankare på en mainstream media nyhetskanal, eller om ni får det från någon på sociala medier eller YouTube, du får bara deras perspektiv. Du får en persons vinkel på något, och du kan acceptera det som fakta, som sanning, om du vill, men du behöver inte bara acceptera en åsikt, en synvinkel. Du kan dra dig tillbaka från hela situationen och titta på den från alla vinklar för att få en mer fågelperspektiv över vad ämnet än är.

Du behöver inte ge bort all din kraft till en person eller en grupp, eftersom de argumenterar övertygande om något, och naturligtvis kommer de att ha en önskan att övertyga dig om att de har rätt av någon anledning. Ibland vill någon att du ska tro på vad de säger, för om du tror, då validerar du dem och deras perspektiv, och de behöver verkligen det. Ibland kommer någon att försöka övertyga dig om något för att de önskar popularitet, berömmelse, förmögenhet, och ibland finns det en politisk agenda bakom det som någon skedmatar dig.

Det är svårt för dig att ibland urskilja vad någons agenda är, speciellt när du gillar andra saker som de har haft att säga om olika ämnen genom åren. Kanske är den här individen en bra lärare i hur man manifesterar den verklighet du önskar, men sedan gräver de också ganska djupt i konspirationsteorier, och när du tittar på dessa videor kan du känna hur magen vänder sig. Det kan göra det ganska utmanande för dig att veta vilken kanal du ska ställa in för information.

Vi kommer att berätta för dig att du egentligen inte behöver information så mycket som du behöver lära. Du behöver varelser, vare sig de är i mänsklig eller utomjordisk form, som guidar dig in i dig själv, in i din egen sanning. Vad du verkligen vill veta är hur du känner, och om någon säger åt dig att lyssna på dem istället för dina känslor, så är det en röd flagga. Du vill också veta vad du ska göra åt dina känslor när de kommer upp och hur du får dig själv att arbeta med en högre vibration.

Vad du inte vill är att ställa in information som gör dig obefogad. Du behöver inte folk som säger till dig att det är så det är, och det finns inget du kan göra åt det. Det finns alltid något du kan göra åt det, oavsett ämne. Oavsett vad problemet är, finns det ett sätt att vibrera i harmoni med den verklighet som du föredrar att uppleva.

Det finns inte en framtid som ni alla är avsedda att leva; det är upp till dig vad du vibrerar i harmoni med. Och du har förmågan att hela tiden ställa in det du vibrerar och flytta det till en högre frekvens, och det är egentligen allt du behöver veta. Vi bryr oss om dig, och vi bryr oss om din vibration, eftersom vi bryr oss om hur du mår. Och så, när vi ser er alla ställa in er på retorik som får er att må sämre, vi vet att ni är förvirrade, och vi vet att ni behöver släppa taget om den mentala bearbetningen, så att ni kan gå och göra lite känslomässig bearbetning. Och vi vet också att när du väl har rensat allt som just triggades inuti dig, det är då du kan vibrera med avsikt och skapa en mycket bättre känsla för dig och för alla andra där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *