Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober, 2023

 

Tillåt oss att arbeta genom dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla er som når ut till oss, och vi tittar också på, bevittnar, är de observatörer som vi är. Vi vet att det finns vissa förändringar du skulle vilja se i dina liv och i omvärlden omkring dig, men vi vet också att det ibland tjänar dig att vara precis där du är lite längre. Stödet vi skickar är oftare än inte att hjälpa dig att ta dig igenom något och att få fördelarna av att ha upplevt det, snarare än att bara sträcka dig ner med våra icke-fysiska händer och ösa dig ur ett oönskat scenario i ditt liv.

Vi älskar att hjälpa dig och se dig växa och expandera, och vi inser att bara en viss mängd hjälp verkligen är till hjälp, och när vi går överbord berövar vi dig i princip en tillväxtupplevelse. Och fler och fler av våra kollegor som befinner sig i andra dimensioner och andra stjärnsystem inser detsamma, och det hjälper mer än du inser, för när vi ger dig rätt hjälp förkortar det faktiskt den tid du måste spendera leva något som du har skapat. För om vi skulle sträcka oss ner och ösa dig ur en situation, skulle ditt högre jag inse att du fortfarande inte hade fått ut det du behövde, och du skulle återskapa samma scenario, eller ett mycket liknande, så att du skulle få ut den tillväxt som du hade tänkt hela tiden.

Känn för stödet i att hjälpa dig att bearbeta känslor, hjälpa dig att kommunicera till andra vad du behöver. Känn efter stödet som uppmuntrar dig att gå in och hitta kraften som du har för att förändra allt på ett ögonblick. Känn efter kärleken omkring dig när du går igenom en av själens mörka nätter och lyssna på all vägledning som du får inifrån. Dina känslor, din intuition och din inre kunskap är alla underbara verktyg som måste användas för att du ska kunna ta dig igenom det du behöver till snabbare, mer glädjefullt och med bättre, långvariga resultat.

Nu har ni andra i era liv som ni vill hjälpa, och några av er kämpar med hur mycket som är lämpligt att ge till den personen, eller de människorna, som konsekvent ser till er för att få hjälp. Du måste också välja klokt, eftersom du vill att den personen ska vara oberoende, och du vill att personen ska inse hur kraftfull de är. Du vill se dem växa och utvecklas genom sina utmaningar, men den medkännande empatin inom dig vill också bara göra allt bättre för den personen. Du vill att de ska sluta må dåligt i nu-ögonblicket. Vad du alltid kan göra för varje person och varje grupp som du blir medveten om som behöver hjälp är att du kan skicka kärlek, medkänsla, helande energi. Du kan lugna; du kan hålla utrymme. Du kan lugna. Du kan påminna människor om att de är kraftfulla varelser och att vad de än upplever kommer att gå över med tiden.

Det är sant att allt du upplever i ditt liv är väldigt uträknat, men allt var inte planerat innan du inkarnerade. Du planerar på natten medan du sover, baserat på val du har gjort och vibrationer du har erbjudit. Så kom ihåg det också, att du kan ändra vad du erbjuder och ändra vägen du är på, och det kan alla andra också. Och när människor kommer till dig i nöd, berätta dina historier för dem. Berätta för dem hur du övervunnit något och hur du växte från det. Och låt dem veta att du tror på dem och att du tror att de kan göra de val som kommer att förändra allt för dem själva och deras nuvarande livssituation.

Du tillåter oss att arbeta genom dig varje gång du erbjuder dig att vara till tjänst för en av dina medmänniskor, och det är en av de många sakerna med att ansluta till mänskligheten som ger oss så mycket glädje.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *