Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 september, 2023

 

Det framtida ögonblicket som kommer att föra mänskligheten samman ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva massor av möjligheter att se mänskligheten från en mängd olika vinklar och perspektiv. Vi vet att det inte kommer att tjäna dig eller oss om du tittar på er alla genom bara en smal lins. Vi vet också att för att kunna hjälpa er alla måste vi vara effektiva och vi måste förstå exakt vad det är ni behöver. Det är en av anledningarna till att så många av er träffar oss på astralplanet på natten. Vi kan prata med dig om de problem du möter som individ och de frågor som du vet står inför mänskligheten som helhet.

Och även genom att få kontakt med var och en av er får vi se hur olika människor upplever samma sak. Alla har en annan upplevelse på jorden just nu, för det är vad som är nödvändigt för att Source ska kunna dra nytta av allt detta och expandera. Och kom ihåg, Källan är Du och Du är Källan, så snälla tro inte att du lider på uppdrag av en entitet som existerar utanför dig och det är inte du, för så är inte fallet. Du är där som Källa, låtsas vara människa, ha mänskliga upplevelser, känna mänskliga känslor, och du lägger till det som är Du.

Och olikheter och variation är det som gör jordens upplevelse så underbar. Likhet är inte underbart, även om du gillar att umgås med människor som delar dina intressen och övertygelser, så är det när du har någon sorts åsiktsskillnad som du har en möjlighet att göra det vi gör. Du har då möjlighet att se på något genom någon annans ögon för att du älskar den personen och för att du vill förstå vad de upplever. Ibland kan du inte relatera till vad någon annan upplever eftersom det skiljer sig så mycket från din livserfarenhet och dina omständigheter, men du kan ha medkänsla.

Du kan inse att personen lider; personen känner något de inte vill känna, och du kan relatera till det. Och detta är vad ni har gemensamt med alla era medmänniskor, och detta är vad som kommer att föra mänskligheten samman när människor en gång för alla förstår att ni är anslutna genom era hjärtan, genom era känslor och genom era känslor. Du kanske aldrig håller med om nivån på sinnet, men du kan alltid relatera till sanningen att någon annan känner vad du känner ibland, att de har en mänsklig upplevelse, precis som du. Och när ni inser att ni alla är ett och att ni är sammanlänkade på så många sätt, kan ni älska varandra trots olikheterna som ger Source den variationen.

Ni kan lära er att sluta fred med dessa skillnader, istället för att definiera er själva utifrån dem och sätta er in i små grupper. Närhelst en grupp demoniserar en hel grupp som skiljer sig från dem på något sätt, händer det något väldigt onaturligt. Och återigen, det är sinnet som gör detta, och det är därför vi alltid kommer att försöka övertyga er att gå in i era hjärtan och känna era känslor, känslorna som förbinder och binder er alla samman som en mänsklig familj. Det här är vem du är; detta är vad ni är, och det här är vad ni är där för att känna igen inom varandra. Du kommer till nästa steg efter det, och nästa steg är att känna igen Gudomligheten i alla dina medmänniskor och alla varelser i hela universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *