Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 september, 2023

 

Hur du hittar ditt syfte, ditt livs uppdrag ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt villiga att sprida oss så långt vi kan gå för att nå så många varelser i denna galax och i detta universum som vi kan, eftersom vi älskar så mycket att skapa förbindelser. Vi känner att fler av delarna av oss själva snäpper på plats när vi ansluter till någon varelse i detta universum. Vi letar ständigt efter nya varelser och kollektiv att knyta an till, och som ett resultat växer vi exponentiellt. Vi njuter av upplevelsen av vissa mer än andra, precis som du. Vi väljer vart vi vill fokusera vår energi, precis som några av er.

Vissa av er väljer medvetet, och andra väljer av vana, skyldighet eller en känsla av att ni kommer att få ut något av att fokusera på en persons läror eller informationen de delar med er. Ibland kommer du att gå till ett jobb som du ogillar i decennier eftersom du ser det som ett sätt att nå ett mål, och slutet är naturligtvis lönen. Din fria vilja är viktig. När du väl har tillräckligt med erfarenheter av din värld och människorna, platserna och aktiviteterna på den, vore det då inte klokt att medvetet välja vad du ägnar din uppmärksamhet åt och vad du lägger din energi på? Är det inte vettigt att ansluta till dem som ger dig känslan av att en bit av dig snäpper på plats?

Många av er frågar oss om ert uppdrag, ert syfte, där på jorden, och vi säger till er nu att om ni inte är ert sanna, autentiska jag, kommer ni aldrig att göra det som kommer att ge er den där känslan av tillfredsställelse och den där känslan av att du har åstadkommit något viktigt. Om du vill stå till tjänst måste du börja med dig själv. Det finns ingen gräns som dras mellan begreppet service till sig själv och service till andra; de blandas och flätas ihop. Om du börjar med att se var du passar in, kommer du att ha mycket lättare att hjälpa andra, eftersom du kommer att ta med dig hela dig själv till den interaktionen.

Vi uppmuntrar dig att titta på ditt liv just nu och fråga dig själv om du är sann mot dig själv, eller om det finns någon annan anledning till att du gör det du gör, lägger din uppmärksamhet på vad du sätter det på, och umgås med människorna du umgås med. Du har så mycket variation att välja på där, och när du använder din fria vilja på rätt sätt och väljer medvetet får du mycket bättre resultat. Vi vill bara att du ska vara lycklig, och vi vill att du ska bli uppfylld. Vi vill att du ska känna dig hel och ha en känsla av syfte, och det börjar med att du frågar dig själv vad du verkligen vill göra och hur du vill vara i en given situation.

Var ditt autentiska jag, och det du dras mot då kommer att vara mer fruktbart än om du låtsas vara någon eller något du inte är och vidtar åtgärder från det tillståndet av vara och den vibrationen. Om du efter att ha fått det här meddelandet fortfarande är osäker på vem du är, vem du vill vara, vad du vill göra och så vidare, slut bara ögonen, tysta ditt sinne, även om det tar lång tid att göra det , och vänta. Något kommer till dig, och då är det bara att lita på det och följa igenom. Du kan också uppleva den expansiviteten av att du blir mer av den du är genom alla dina dagliga aktiviteter och föreningar, och när du gör det kommer du att vara så nära oss och vår vibration.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *