Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 13 september, 2023

 

The Divine Plan ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

 

 

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Det är ni som gav oss namnet ”De Uppstigna Mästarna” för att beteckna den höga aktning som ni har för oss, och det uppskattar vi naturligtvis. Vi älskar dig, och vi avgudar dig, men vi kan helt enkelt omöjligt se oss själva som bättre än du, eller se någon typ av hierarki existera inom detta universum eller inom något universum för den delen. Alla delar av universum behövs, och det krävs för att alla delar av detta universum ska fungera som de skapades för att fungera. Och därför, när du känner att du inte når de mål som du har satt upp för dig själv, vänligen inse att dessa mål är mycket skapade av dig, och att de ofta resulterar i att du känner att du inte håller måttet.

När du börjar förstå att du är precis där du ska vara, och att det enda som saknas i det aktuella ögonblicket du befinner dig i är självkärlek, då kan du börja göra dina prioriteringar raka. Och visst, du går längre från självkärlek när du är i bedömning eller kritik, eller till och med motstånd mot någon annan, eftersom de är avsedda att visa dig en aspekt av dig själv som du ännu inte helt har anammat. Och så att vara hård mot andra är också något du gör som är väldigt sinnesorienterat och onödigt. Du kan alltid göra om något för att mjuka upp det och göra det mer lättsmält. Så när du till exempel ser någon där ute som tydligt arbetar från en lägre vibrationsfrekvens, istället för att döma dem eller helt enkelt tänka ”jag gillar dem inte längre”, kan du inse att personen spelar rollen som de är menade att spela i detta universum för att fullborda det.

Du förstår, allt förändras alltid i vårt universum, men ingenting behöver. Ingen behöver bli bättre, förbättra, utvecklas, det bara är det. Det är bara vad som händer och alltid kommer att hända, och när du släpper taget låter du det hända. Men när du går ner på dig själv för att vara där du är eller vem du är, då är du inte i linje med Källenergin, och det känns inte bra. Inse att om du gör många misstag, enligt din definition, i ditt liv, då utforskar du hur det är att göra många misstag, och det är okej. Erkänn att varje gång du glider upp på ett eller annat sätt, ger du Source den upplevelsen genom dig, och därför uppfyller du ditt livs syfte.

Ditt syfte är att existera och att finnas som du, men om du tror att ditt syfte är att göra något, och du inte gör det, då är du onödigt hård mot dig själv, och det är inte en del av ditt syfte. Självkärlek börjar med självacceptans. Självacceptans börjar när du välsignar alla omständigheter som de är, inklusive dig och ditt förhållande till dina gåvor, eller överflöd eller andra människor.

Det enkla svaret på varje fråga måste då vara: ’Koppla av. Allt är som det ska vara, och det kommer att bli bättre. ”Men du behöver inte tvinga den för att bli bättre. Det är ett naturligt fenomen som vi alla får uppleva tillsammans, och vi kan säga det eftersom var och en av oss har varit precis där var och en av er är just nu. Och på något sätt är vi fortfarande där. Så slappna av, och ta det lugnt, speciellt när det gäller er själva och era medmänniskor. Allt fungerar enligt den gudomliga planen.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *