Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april, 2024

 

 

Vad dessa utmanande tider av övergång handlar om ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har märkt så mycket om livet där på planeten Jorden, och vi vet att så många av er går igenom utmanande tider av övergång i era liv. Vi vill att ni alla ska vara säkra på att det alltid kommer att finnas en enorm utdelning för er när ni fortsätter att gå igenom era livs utmanande omständigheter. Du kanske inte gillar att uppleva utmaningarna när de inträffar, men när du möter dem är du begåvad med så många belöningar eftersom du måste resa dig upp för att möta de utmaningar som du ställer framför dig.

Det är sant att du skapar dina egna utmaningar. Dina utmaningar kommer inte till dig på grund av dina förfäder eller på grund av din karma. De kommer till dig eftersom du, som den själ du är, vet exakt vilka utmaningar som kommer att få ut det mesta av dig. Ni ger er själva alltid de bästa och största möjligheterna till expansion. Nu, vad menar vi med expansion, kanske du undrar. Det är en mycket bra fråga. Ni är där för att känna igen vem och vad ni verkligen är som Källenergivarelser, men det erkännandet för er inte till den högsta av höjdpunkterna på en gång.

Du får då åka på en resa där du vet att det är slutpunkten, och det kommer alltid att vara en slutpunkt som är i kontinuerlig rörelse. Därför, när du väl förstår att du håller på att bli ditt sanna jag, kan du växa mer medvetet till det mer expanderade du som du alltid har varit. Du får med andra ord uppleva hur det är att flytta från där du har varit till dit du ska, och den rörelsen känns som att du blir mer av dig. Så om du expanderar i alla riktningar finns det uppenbarligen mer av dig att känna och uppleva.

Och vi pratar inte om era fysiska kroppar. Vi talar om sanningen om vem du är som medvetande som känner sig själv. Därför, eftersom ni är kännande varelser, får ni erfara att känna er själva och vem ni verkligen är är Källenergi. Så dessa utmaningar du lägger framför dig är i syfte att få dig att veta vem och vad du verkligen är, och det är meningen att du ska veta det upplevelsemässigt. Det är meningen att du ska veta det mer än bara som ett koncept, eller en tro eller en idé.

Därför, när ni lägger utmaningar framför er själva, är de inte bara irritationsmoment. De är inte bara där för att hindra dig från att leva ett liv i frihet, komfort, lyx och glädje. De är där för att få ut mer av den sanna du ur dig, upplevaren. När du accepterar alla utmaningar i ditt liv just nu som din skapelse, och som att du är där för att få ut mer av dig, då ser de plötsligt inte så hemska ut. De ser inte ut som något någon där ute gör mot dig för att förtrycka dig.

Och sedan kan du sluta lägga din uppmärksamhet på alla de människor som säger till dig att det finns en konspiration om det här eller det och de konspiratörerna går samman för att hålla dig nere. När du väl inser att det är allt du och att du gör det mot er själva för er själva, då kan ni välsigna alla som någonsin har varit en del av er erfarenhet, oavsett om de är kända för er och av er eller inte. Det är den eviga expansionen av Källenergin som detta handlar om, och det kommer alltid att handla om det för oss alla inom detta universum och bortom.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *