Pebbles och Uppstigna Drakar via Galaxygirl, 9 januari 2024

 

 

Pebbles och Uppstigna Drakar via Galaxygirl

9 januari 2024

(En tonårig gul och lila drake är i mitt kontor med mig, stående vid dörren, stor som en stor St. Bernard. Detta är en plötslig överraskning, vi har inte träffats tidigare. Han säger att han vill träffa mig, att jag är så ”cool” och jag säger att han också är fantastisk. Vad heter du? Frågar jag.)

Hej! Jag är Pebbles. Detta är mitt barn-namn, men snart kommer jag att ha ett riktigt coolt vuxet namn, som Blixt eller Zig-Zag. Jag gillar att röra mig snabbt!

(Hur gammal är du, Pebbles?)

Det har gått några cykler sedan jag kläcktes. Jag gillar att flyga och arbetar på mina rökringar. Mina föräldrar flyger mycket runt er planet och gör saker för att hjälpa energierna. Det finns mycket smuts och monster på er planet som de mumsar på. Vi tycker om att mumsa på mörka saker och göra oss av med dem på det sättet. Det är roligt! Jag kan inte vänta på att få fånga mitt första monster!

(Plötsligt ser jag på vardera sidan om honom två stora vänliga drakhuvuden, lila och gröna, ett föräldrapar ler sina drakleenden mot mig, och jag tror att jag känner dem från mina resor.)

Ja, vi känner dig mycket väl. Vi är del av drakarnas rensningsgrupp, vi är här för att städa och rensa energierna på Gaia, finslipa vibrationen, finslipa kristallerna och rensa bort skräpet energetiskt. Ni, många av er, känner oss, och vi sänder nu denna känsla av igenkännande till er. Vi är kända. Vi har inte mycket att tillägga ikväll, men ville följa med vår lille unge så han inte hamnar i trubbel. Vi har fullt upp med honom. (De ler sina stortandade leenden, deras snälla gyllene ögon dansar i ljus och glädje.) Vi är vänner, galaxygirl, vi är vänner med många som läser dina meddelanden, med många i militären, med många i skyarna. Vi är alla här och arbetar tillsammans för att hjälpa till med Gaias uppstigning, och det är gott.

(Jag frågar om de galaktiska krigen.)

Ja, det pågick många krig i denna sektor, många drakvärldar förstördes tidigt initialt, men vi återbefolkade andra vackra världar, sfärer som nu är fyllda av drakmagi och energier, och vi återvände i tid för att hela våra gamla planeter och de ligger i process för förnyelse. Er värld har varit krigshärjad i millennier och millennier. Vi har andats vår drakeld på många cykler av mörker. Vi andas vår eld med hetta, med kraft. Vi är starka, som ni. Vi är mäktiga i våra härliga kroppar, som ni. Vi är vänner med de mänskliga; vi har varit och kommer att vara det igen. Tiden är en spiral och vår korkskruv av tid böjs ihop mer och mer så att den är en rak linje av nuet. Er tid har varit en fälla. Det finns ingen fälla i de högre dimensionerna, där finns frihet att resa, sorglöshet och ljus. Vi drakar älskar att utforska, flyga, dyka djupt in i mörkret och komma ut med en välsmakande godbit, segrande. Vi har glufsat upp er natts kreatur, och rensat upp er yta och underjord. Våra magar är fulla. Vi är lyckliga över Gaias framsteg och lyckliga över att människor öppnar sina ögon lite mer.

(Pebbles, vill du tillägga något?) ”Åh, en dag kommer jag att växa upp och bli precis som mina föräldrar, då jag kläcks in i mitt eget. Jag har också krafter. Jag är snabb.”

(Drakar, framskrider saker väl, enligt er åsikt.)

Galaxygirl, vi får inte ha åsikter, för vi följer Källans högsta direktiv, vi framskrider alltid perfekt då. Drakar lyder inte för att vi måste, för vi är fria. Vi har fri vilja också. Vi kan lätt lämna denna krigshärjade scen. Men vi tjänar. Vi tjänar ljuset, vi tjänar Källan, och vi är aspekter av Källan, så därför är allt i perfekt timing. Du verkar otålig. Du vill inte att saker ska ske för snabbt. Människorna måste vara redo för det som är på väg.

(Vad är det som är på väg?)

Det stora ljuset, den stora förändringen, det är på väg. Detta har saktats ned så att fler kan resa, så att fler kan komma. Och många fler kommer än vad som tidigare troddes. Er värld troddes vara förlorad, tills stjärnfrön, som många av er, kraftfullt lobbade för det stora samarbetet mellan världar och sfärer för att rädda denna planet. Ni lobbade. Ni kallade andra till handling. Och drakarna kom. Vi är här nu. Vi har maskhål över hela er planet som leder direkt till våra egna världar, så vi kan åka hem över ”helgen” som ni säger. Vi kommer tillbaka fräscha för att göra mer rensning. Vi har rensat många militärbaser. Ni är inte medvetna om detta ännu, då vi för det mesta fortfarande är osynliga för de mänskliga. Även om ni kan se oss i skyn, kan ni känna av oss och vår närvaro nära er. Fråga och bjud in oss till era hem, till era kontor, för att rensa och städa energierna. Det finns många rastlösa 4D entiteter och andar som måste avlägsnas, och vi gör detta. Våra magar är fulla.

(Drakar, vet ni om det kommer att bli en solblixt?)

Vi vet inte var eller när, men vi är medvetna om den möjligheten. (De visar mig tumavtryck och fjällavtryck). Återigen, galaxygirl, Källans avtryck finns över hela detta projekt och Gaia kommer att uppstiga i härlighet, i skönhet och i nåd. Precis som mänskligheten. Och allt är väl. Vi flyger iväg. Kom nu barn.

(Pebbles, du kan komma och hälsa på mig när som helst.) Ok, det kommer jag att göra! Hejdå!

-galaxygirl

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *