Lord Melchizedek – Livets Prisma – Victoria Cochrane, 11 oktober, 2023

 

 

11 OKTOBER 2023 

Livets Prisma 

Tänk dig en vacker låga som avger det blekaste av regnbågens prismor ovanför sig. Mjukt men kraftfullt behåller denna prisma av ljus sin mittpunkt och vacklar aldrig, tills en vindpust blåser ut lågan och den är borta. 

Livets bräcklighet kan förklaras på detta sätt, att med en handling som inte kan göras ogjord kan ljuset inombords slockna. Oavsett om det är slutgiltigt, som i döden, eller livsförändrande på så sätt att viljan att leva släcks, kan de val som görs av antingen en själv eller andra resultera i att livet för alla människor som är relaterade till personen förändras för alltid. 

 Livet är heligt och en gåva från skapelsen. Men den fria viljans gåva är också helig och kan inte överskridas utan att en ny händelsekedja inleds som involverar karmisk lag och ett förändrat öde. Ens egen själs väg kan inte vara känd av någon annan och måste därför respekteras, även om det kan innebära lärdomar och karma som det kan ta livstider att lära sig och återbetala. Det är inte tillåtet för någon att fatta beslut för någon annan utan den personens vetskap eller tillåtelse. 

Ett liv i kärlek med familj och vänner är ett väl levt liv, oavsett om det har varit långt eller kort. Den smärta och saknad som de efterlevande känner är alltid ett bevis på den person som de förlorade: hur de levde sin sanning, den kärlek de gav bort fritt och hur de behandlade andra. 

Om ert ljus brinner svagt, eller om ni finner det svårt att hitta ljuset inom er, måste ni överväga vilka lärdomar som finns för er just nu och var ni kanske har avvikit från er sanning eller förlorat kontakten med Skaparen, Skapelsens Källa och ovillkorlig kärlek. Det finns ingen väg framåt om ni inte kan hitta den förbindelse som fyller ert hjärta med värme och ljus och ni kan se den större bilden av vad som händer. Om det är svårt för dig kan det vara klokt att söka råd hos någon som kan hjälpa dig att återfå förtroendet för dig själv och din koppling till Ljuset. 

Regnbågens ljusprisma innehåller alla de 12 aspekterna och dygderna hos vår Moder/Fader Gud, Skaparen av allt som är, och är en återspegling av styrkan i din förbindelse med ditt syfte och ditt högre medvetande. Ju mer levande den är, desto starkare kommer ditt ljus att vara och du kommer att finna dig själv mycket mer kapabel att dela din kärlek och ditt ljus med andra. 

Prova denna korta meditation för att hjälpa dig att hitta din koppling till ljuset inom dig: 

Slut ögonen och ta tre långa, långsamma andetag in och ut, slappna av i axlarna med varje andetag. Var medveten om dina fötter på golvet och dig själv i stolen och hör ljuden omkring dig. Vid nästa inandning, skicka den som en ljusstråle genom din kropp , ner genom dina fötter och jorda din energi i Moder Jord. Håll energin där under de kommande tre eller fyra andetag, för den sedan tillbaka upp genom dina fötter och kropp tills det finns en ljusboll som roterar ovanför din krona. 

Be nu ärkeängeln Metatron att vara med dig, för att hjälpa dig att återfå din anslutning till ditt eget ljus och till regnbågens ljusprisma. Se nu, i ditt inre öga, eller känn eller föreställ dig en vacker regnbågsfärgad ljuspelare som förbinder sig genom din krona till varje chakra i din kropp och ovanför den. Den gnistrar med ett färgspektrum som du aldrig har sett förut. Se, känn eller föreställ dig samtidigt att Transmutationens Violetta Flamma översvämmar din kropp, transmuterar all negativitet, giftiga tankar och känslor, oro och rädsla till kärlek, gnistrar som gyllene ljus och lämnar dig med en känsla av ljusare och friare. I din hjärtrymd blommar nu en rosa lotusblomma. Gyllene ljus strömmar nu från den och fyller dig med den största känslan av värme, kärlek och frid. 

Fortsätt andas långsamt in och ut medan Metatron renar, balanserar, anpassar och aktiverar dina chakran till en högre frekvens av ljus, samtidigt som han renar din aura och jordar kärlek i alla dina energifält. Han kommer sedan att lägga en gåva i dina händer, som du måste placera i ditt sakrala chakra, som ligger under naveln. Håll dina händer där när gåvan tänder din heliga eld och fyller dig med syfte, klarhet och en övergripande känsla av välbefinnande. 

När alla känslor har upphört, tacka ärkeängeln Metatron, öppna dina ögon och skriv de tankar som kommer fritt in i ditt sinne. Detta är ditt budskap för att hitta din väg framåt. 

JAG ÄR Lord Melchizedek.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *