Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober, 2023

 

Hur man hoppar tidslinjer och accelererar Ascension ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi blir ofta positivt överraskade av mänskligheten och hur du kan få dessa plötsliga utbrott av högfrekventa vibrationstillstånd av vara. Vi ser många av er hoppa tidslinjer och gå till mycket bättre verkligheter på ett ögonblick, eftersom ni är villiga att göra det arbete som är nödvändigt på er själva och som gör det möjligt för er att hänga med i uppstigningens energier, som är energier av omvandling. Ascension handlar inte om att bara ta dig till en bättre plats för att du har varit en bra person. Ascension handlar om att hjälpa er att transformera er själva inifrån, vilket sedan skapar den bättre platsen omkring er. Och det är vad du gör hela tiden.

Så när du ser förbättringar i ditt liv, vet att det är för att du har gjort förbättringar inom jaget. När du känner att energierna är starka och kraftfulla när som helst, vill du överlämna dig till dem. Du vill lita på att energierna kommer att hjälpa dig, att de var menade för dig och att de tar dig till ett högre vibrationsplan av tillvaro, vilket också är en bättre tidslinje. En tidslinje är bara en serie av nu-ögonblick som hängs ihop och som sedan är logiska för sinnet. Men du behöver inte hålla dig på en tidslinje. Dina sinnen är ganska kapabla att ta över och förklara för ditt barnsliga, fantasifulla jag att du inte kan förvänta dig att saker och ting ska vara mycket annorlunda än de var igår. Dina sinnen åtnjuter faktiskt begränsning, eftersom begränsning hjälper sinnet att förstå din värld och hur den fungerar.

Men du är där för att gå bortom sinnet, för att gå in i världar som sinnet omöjligt kan förstå eller förstå. Era sinnen kan inte ens föreställa er verkligheter som ni har framför er. Och så, när du överlämnar dig till det du känner som händer runt omkring dig, energier som stödjer din transformation och uppstigning, kan du släppa kontrollen, du kan följa med strömmen, du kan låta dig föras till bättre känsla tidslinje. Det är lätt när du slutar försöka lista ut det. Det är lätt när du släpper den mentala gymnastiken och all mental bearbetning, och istället låter du dig känna efter vad som händer och gör den känslomässiga bearbetningen och vibrationsaktiveringen som du vill uppleva.

Så här fungerar universum; det är ganska enkelt, egentligen. Och när du väl fått kläm på det kan du leva hur du vill leva, och gå vart du vill, och till och med vara vem du vill vara. Det kräver bara lite fokus. Du måste fokusera på ett lämpligt sätt, eftersom du alltid fokuserar på något, men du är inte alltid uppmärksam på hur du känner om det du fokuserar på. När vi ser människor bryr sig mer om hur de känner, det är då vi ser de gigantiska sprången, de skarpa vänstersvängarna och de enorma topparna i vibrationerna i det övergripande mänskliga kollektiva medvetandet. Och det är vad vi gillar att se, och det är därför vi fortsätter att ge dig bruksanvisningen och sedan stödja dig i alla dessa ansträngningar.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *