Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 september 2019

Det Arkturiska Rådet, 16 september 2019

Via Daniel Scranton

Slutför Skiftet med Lätthet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi mäter era framsteg genom den generella vibration som vi känner att det mänskliga kollektivet utstrålar, och en sak som ni kan vara säkra på är att er totala vibration, som ett kollektiv, fortsätter att höjas till en allt högre och högre vibration. Ni går inte bakåt, aldrig någonsin. Ni gör alltid framsteg, oavsett vilka historier ni ser i massmedia, och ni som individer gör en enorm skillnad när ni fokuserar på er egen vibration, den som ni kan känna kommer inifrån.

Det kan vara svårt för er att känna exakt vad ni vibrerar ibland, eftersom ni fokuserar på era tankar, de åtgärder som ni måste ta och på vad som nyligen har hänt i era liv som får er att mentalt koncentrera er på just det. Men vi märker att all den energi som ni använder genom att fokusera på det förflutna och framtiden tröttar ut er, och ni bör ta en paus från att försöka fixa saker som går fel – ur ert perspektiv sett.

Det är i dessa stunder av vila och avkoppling som ni tillåter er själva att dra nytta av det som händer i hela Universum. Och det är en förändring i medvetandet som involverar de frekvenser där allt i detta Universum vibrerar. Ni drar alla nytta av det genom att bara vara, och naturligtvis gör vi det också, men skillnaden mellan den tredje dimensionen, som ni en gång kände till, och den femte dimensionen som ni är på väg till, är det största språng som ett medvetande kan göra. Vad det innebär är att ni har möjlighet att känna skiftet starkare än resten av oss här i de högre dimensionerna.

Vi vill att ni tillåter er själva att känna vad som är tillgängligt för er, och vi uppmuntrar er att göra det innan ni blir utmattade av allt ert tänkande och görande som är så nödvändigt i er värld. Lyssna på vad som händer på insidan och vad ni kan upptäcka i det energifält som är Universums medvetande, och vi garanterar att om ni bara släpper taget och låter er dras in i det högre frekvensområdet, kommer ni att njuta av åkturen. Ni måste släppa den här idén om att det finns något där som måste göras för att det hela ska hända, och i stället bara låta er själva flyta med de energier som finna runt omkring er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...