Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 juni 2021

  

What Lies Within the Star Children ∞The 9D Arcturian Council

 

Vad som Ligger Inom Stjärnbarnen ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är fast beslutna att spela vår roll i medvetandets utveckling där på Jorden, precis som vi vet att många människor är fast beslutna att spela sina roller och hjälpa till på vilket sätt de kan. Vi vet att ni alla erkänner den potential som finns inom varje barn för att göra Jorden till en bättre plats. Vi vet att ni alla vet att barnen som kommer in är helt annorlunda än alla barn från alla tidigare generationer.

Vi har kallat dem stjärnbarnen eftersom de representerar mer av deras utomjordiska härkomst. De håller fast vid den här linjen lite mer bestämt, och deras ljus är mycket svårare att gömma. De av er som förstår vilka de är och vad deras närvaro betyder för medvetenhetsutvecklingen där i er värld vill hjälpa. Vi säger till er att det bästa sättet att hjälpa är att gå ur vägen för dem. Låt dem vara de de är och låt dem lära dig, eftersom de är mycket kapabla att leda mänskligheten just nu med det underbara ljus som lyser inifrån var och en.

De som kan och kommer att göra den största skillnaden där på Jorden har valt sina föräldrar mycket klokt, för de visste att föräldrarna skulle behöva ha en viss tro på dem för att de skulle blomstra, för att de skulle kunna uppfylla sitt syfte. Ni kan vara säkra på att ingenting någonsin kommer att komma i vägen för er uppstigning, för ingenting kommer någonsin att kunna släcka allt det ljus som kommer in.

Ni är också en del av hjälparna, de som har kommit för att skina mer ljus, och ni har känt igen denna egenskap hos er själva. Och så är det dags att gå ihop med barnen, precis som vi skulle bjuda in er att samarbeta med oss, era guider, er galaktiska familj och alla andra som kommer från ljuset för att tjäna uppstigningsuppdraget där på Jorden. Ni kan alltid lita på att barnen i er värld ska vägleda er och föra er till förhöjda tillstånd av glädje och kärlek. De kommer att lära er hur man leker igen, hur man kan förvänta sig att saker kommer till er med lätthet och hur man kan tappa all sin tro på vad som är möjligt och vad som är omöjligt.

Ni är deras bästa hopp, precis som de är ert bästa hopp, för ni resonerar med det vi säger just nu. Samarbeta med dessa vackra stjärnbarn och vänta er att bli förvånade över vad som ligger inom dem.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av att förmedla oss med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...