Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari, 2024

 

Gör en enorm inverkan på denna galax och jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi behandlar flera frågor som finns både på jorden och i hela galaxen samtidigt. Det finns naturligtvis reflektioner över vad som händer där nere på jorden i hela galaxen, och vi arbetar för att hjälpa inte bara människorna på jorden och vad du går igenom, utan även med dem du skulle anse vara e.t.s i andra stjärnsystem på andra världar och månar och i rymdstationer. Det största problemet för denna galax är dess historia, som är en av mycket våld, mycket krig, mycket stridigheter, och vi försöker sprida medkänsla till den punkt där tillräckligt många människor kan känna att den rör sig genom deras kroppar så att förlåtelse är möjlig.

Förlåtelse är inte bara möjlig genom en återbetalning av karma. Förlåtelse är möjlig när handlingen eller det uttalade ordet som behöver förlåtas har hänt, i ögonblicket innan det är möjligt att förlåta. Ni har alla förmågan att göra detta och att utplåna karman hos den person som har gjort fel på er, och när detta inträffar höjs medvetandenivån i hela galaxen till en sådan grad att alla varelser påverkas på djupgående sätt. Du behöver inte vänta på att någon ber om din förlåtelse för att ge det. Du behöver inte vänta på att någon ska korrigera sina onda sätt för att förlåta dem, och du behöver absolut inte vänta till nästa livstid när du är den som delar ut den sårande handlingen eller säger de sårande orden.

Du kan ha medkänsla för de individer som har sårat dig just nu. Du kan känna igen att de bara skulle skada dig från en plats av skada inom dem själva. Du kan ge alla fördelen av tvivel och inse att vissa människor inte ens avsiktligt sårar. De upprepar bara något för dig som de har hört många gånger själva, och kanske kände de sig inte sårade av de orden eftersom de är så avskurna från sina känslor. Om du kunde se de liv som har levts av alla de människor som har skadat dig, då kan du också inse att de gör det bästa de kan under omständigheterna i vad de har levt.

Återigen, att göra det hjälper varenda varelse i denna galax och utanför. Det finns många speglar där ute i hela universum. Och det du upplever där på jorden, och vad vi alla upplever i hela denna galax, speglas också i andra delar av vårt vackra universum. Så det är ett av de mest kraftfulla verktygen som du har till ditt förfogande just nu. Det är mer kraftfullt att förlåta än att ha kraften i telekinesis, teleportation, tidsresor eller någon annan rolig, cool, intressant kraft som du kan trolla fram med ditt sinne.

Det är sant att människor ibland talar och agerar från en plats där de är så ur linje med vem och vad de verkligen är att de skadar dig, andra, sig själva, men att hysa agg och hysa förbittring leder bara till något som fortsätter smärtan. Och när du fortsätter den trenden att såra skadar du bara dig själv och så småningom andra. Så snälla finn det i era hjärtan att förlåta så att ni kan göra den enorma inverkan på denna vår galax som ni vet att ni vill göra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *