Varför den galaktiska federationen skickade dig till jorden, 17 februari 2024

 

Varför den galaktiska federationen skickade dig till jorden
17 februari 2024

av Aurora Ray
https://thegalacticfederation.com/

Du kom till jorden vid denna tid med ett stort och hedervärt uppdrag.

För länge sedan gick ett samtal genom universum av den galaktiska federationen, som är fredens övervakare. Och de representerar den fred, frihet och frihet som råder i hela vår galax.

De ringde och sa att jordens varelser är i trubbel och att de ber himlen om hjälp. ’Vem är villig att åka dit och frivilligt hjälpa till under skiftet?’ Och du höjde armen och sa: ’Jag går. Jorden är i trubbel. Jag vill gå.’ Det är för att du är en varelse av kärlek och ljus!

Att inkarnera till jorden som människor var det enda alternativet för att hjälpa utan att kränka mänsklighetens fria vilja.

Så, varje tidsålder har sina pionjärer, sina vägskurar och sina överlöpare. När vi går in i en ny jord, vilka tror du är byggarna och skaparna och nytänkarna och healarna och ingenjörerna av denna nya verklighet?

Ni är dessa pionjärer av den nya Jorden för djupt inom er har ni den kallelsen, ni har ett uppdrag, ni har en kodning och ni har en ritning. Du har inkarnerat in i ett rike av mörker för att åstadkomma utvecklingen av mänskligt medvetande!

Ditt DNA uppgraderas för att fungera fullt ut med 12 strängar. Din fysiska struktur kommer att förändras från den nuvarande kolbaserade strukturen till en kristallin. Detta är din sanna änglaform, som Gud avsåg att du skulle vara, verkande med ett fordon med lätt kropp, som förkroppsligar Kristus-medvetande.

Kundalini är gnistan av Kristusmedvetande som gavs till mänskligheten så att om de en dag bestämde sig för att komma närmare Gud, skulle de ha förmågan.

Kristi återkomst underlättas inom dig själv. Den enda utvägen är in. Uppvaknandet och resningen av din Kundalini är det som underlättar din 5D-uppstigning.

Du är bara en frekvens från din önskan. Hälsa, rikedom, kärlek och lycka är frekvenser. När du förbinder dig till disciplin får du kontroll över ditt sinne. Ju mer du ger av dig själv till en engagerad andlig praktik, desto mer kontroll får du.

Om du lyder denna universella lag kommer universum att lyda ditt befallning. Du är inte den här kroppen. Du är en varelse med ofattbara krafter som du ännu inte har upptäckt!

Det finns inget du inte är kapabel till. Men du måste öva på rätt teknik för att väcka dina inneboende Guds krafter. Om du övar på rätt teknik kan du ställa in och komma åt vilken verklighet du vill manifestera.

Det har aldrig funnits en tid starkare än nu! Tiden är inne. Starta, och trycket försvinner.

Vibrera Kosmos, och Kosmos ska rensa vägen. Nyckeln lagras inom dig. Väck din Kundalini, och du kommer att stiga bortom gränserna för vardagsdramatik i den tredjedimensionella verkligheten, och nå nya höjder av andlig upplysning och inre frid.

För att uppnå detta, öva Kundalini-teknik genom att andas, skandera mantran, meditera och röra din kropp korrekt för att generera energi som kan höja ditt medvetande och omedelbart ändra din frekvens.

Detta disciplinerade tillvägagångssätt låser upp din dolda potential, förbinder dig djupare med det gudomliga och leder till personlig tillväxt. När du utnyttjar kraften i Kundalini, vaknar du upp till existens gränslösa möjligheter, överskrider den materiella världens begränsningar och upplever fullheten av din sanna andliga essens!

Du läser inte detta av en slump nu. Du är en av volontärerna och det är dags för din aktivering!

Jag tar med en handfull nya studenter på en magisk Ascension Activation-resa med start den 4 mars 2024. Jag kommer personligen att lära dig LIVE hur du använder Kundalini Activation Technique som kommer att vara den mest kraftfulla och roligaste upplevelsen av hela din liv. Om du är intresserad, räck upp handen och sätt din e-postadress på väntelistan: 🙋🏻‍♀️😄 https://ascensionactivationtraining.com/waitlist

Vi älskar dig innerligt,

Vi är här med dig,

Vi är din familj av ljus,

Vi är den galaktiska federationen.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadör för den galaktiska federationen

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *