Skaparna via Daniel Scranton, 18 februari, 2024

 

Vem kontrollerar vägen till den 5:e dimensionen? ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi vet hur mycket ni redan har vuxit där i era jordupplevelser, och vi vet att det finns mycket mer för er att uppleva när det gäller er tillväxt. Vi skulle vilja försäkra dig om att din tillväxt är oundviklig, och vi skulle vilja befria dig från föreställningen, idén, tron, att din tillväxt måste vara hård, svår och full av lidande. Ibland kan du se tillbaka på en incident, låt oss kalla det ett trauma i ditt liv och säga: ’Jag kan se hur jag växte från den upplevelsen.’ Och när du gör det är du betjänt av den omformuleringen av händelserna. Du vill dock inte då utveckla en förväntan om att du måste lida för att växa.

Du kan lika gärna växa genom en glädjefylld upplevelse. Du kan få en livsförändrande upplevelse som är mycket positiv och en bra känsla, och alla som verkar under antagandet att tillväxt måste vara smärtsamt tar den idén från det kollektiva medvetandet, eftersom det är en utbredd tro bland människor. Du har kommit till den punkt nu där du kan undersöka alla övertygelser för att bättre förstå skapandet av din verklighet, och när du gör det kan du inse att det finns många sätt för dig att växa och expandera som inte involverar smärta och lidande .

Kanske kan du nu se tillbaka på ditt liv och notera alla de gånger som du växte genom en glädjefylld händelse eller en spännande uppsättning omständigheter. Vackra möjligheter kommer din väg, och sedan tar du dem och du växer från dem. Du växer faktiskt med stormsteg medan du sover och färdas genom det astrala planet. Så när vi berättar för er att ni har mycket mer växande kvar att göra där på jorden, snälla ta det inte som att ni har en hemsk upplevelse framför en hemsk upplevelse framför er.

Du är välkommen att skapa en glädjefylld resa till den femte dimensionen, och vi uppmuntrar dig ofta att göra det när vi träffas med dig på det astrala planet. Vi är glada att uppmuntra er att göra det nu när vi har er uppmärksamhet i det vakna tillståndet, och vi uppmuntrar er att tro på er själva som skaparna av er verklighet. Ingen väljer resten av din väg till den femte dimensionen åt dig.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *