Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober 2021  

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober 2021

 

Är ni verkligen vakna?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har belyst många av de resurser ni har till ert förfogande. Vi gillar att lyfta fram vad ni innehåller inom er och vad som är tillgängligt för er hela tiden, eftersom det är vårt uppdrag att stärka er och påminna er om vem ni verkligen är så att ni kan förkroppsliga den sanningen om er existens som Källenergivarelser som maskerar sig som människor. Ni gör ett underbart jobb enligt oss, att stå i er makt och erkänna er Gudomlighet, men det kommer alltid att finnas mer. Det kommer alltid att finnas mer tillväxt att uppleva.

Människor undrar ofta om de verkligen är vakna för att de fortfarande har sina utmaningar, sina problem, deras ögonblick som kan beskrivas som mycket egoistiska. Och vi vill att ni ska veta att när ni väl är vakna har er resa egentligen precis börjat för nu är ni medvetna, nu är ni medvetna om att ni har ett val. Ni kan välja att känna er Gudomlighet eller att känna er väldigt små och obetydlig. Ni kan alltid välja att känna er kraftfulla eller känna er som ett offer. Vi vill hjälpa er att lyfta er ur offerstatusen så att ni kan känna er själv som skapare.

Vi vill att ni ska veta att ni sitter i förarsätet nu, i ert liv och i medvetenhetsskiftet. Ni vet om tidslinjer och ni vet om vibrationer. Så varför skulle det då vara viktigt för er vad någon annan säger eller säger om när skiftet kommer att slutföras? Ni är inte fångar som väntar på villkorlig frigivning eller slutet på straffet. Ni är skapande varelser, och det är dags att gå ännu längre på dessa resor för tillväxt och expansion som ni har varit på. Det är dags att njuta av kunskapen av vilka ni verkligen är. Det här är er tid. Detta är den uppvaknade människans tid, och det är dags för er att stiga upp när det gäller att leda resten av mänskligheten till denna högre medvetenhetsnivå som vi kallar den femte dimensionen. Andra kallar det fjärde densiteten.

Och så kommer vi att fortsätta att belysa det ljuset på vad ni har på gång inom er. Vi, och andra som oss, ger er aktiveringar och nedladdningar, men de handlar om er. De handlar om vad ni kan göra och vilka ni har varit, och era uppgraderingar är mycket naturliga. Det är er naturliga utveckling. Dem är era. De är inbyggda. Och det är ni som förtjänar all heder för att ni stannar kvar på denna resa och för att fortsätta med vetskapen att det kommer att fortsätta vara utmanande för er. Men när ni kliver upp för att möta dessa utmaningar, vet ni vilka ni verkligen är, blir de en fläkt och faktiskt trevliga att möta.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...