Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober, 2023

 

Skiftar till 5D och återgår till källan ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket fast beslutna att ge dig allt du behöver genom dessa sändningar, och det du behöver är alltid bättre än vad du vill, för det du behöver för dig närmare det ultimata målet med tillvaron, som är att återvända hem till Källan. Vi vet vad du behöver, och det gör ditt högre jag också. Dina guider vet vad du behöver, och det gör ditt galaktiska team också. Alla Uppstigna Mästarna och Ärkeänglarna vet vad du behöver.

Och när ni öppnar er själva för att ta emot det som behövs och det som ges, är det ett mycket bättre sätt att be än att bara vädja om det ni vill ha. Du har förmågan att ställa in dig på energierna som ges hela tiden, och när du gör det får du uppleva tillväxten som sker när du höjer din vibration, lite i taget, och det är upplevelsen av den tillväxten som denna resa handlar om. Alla kunde bara hoppa över alla upplevelser och gå direkt tillbaka till Källenergin, men då skulle du bara börja om igen ändå, för i slutändan vill du ha upplevelserna. Du vill inte ta kulståget till mållinjen, oavsett vad du ibland tror att det är fallet.

Du är där för att få upplevelsen av att vara där och upplevelsen av att röra dig genom alla upplevelser och känslor som i slutändan kommer att resultera i att du återvänder hem. Men för nu tar ni det stegvisa steget till vad vi kallar den femte dimensionen, som är en högre nivå av medvetande, och många av er vill bara komma dit också. Du vill bara bli av med det så snabbt som möjligt, men om du går miste om alla steg, alla upplevelser, alla känslor, då kommer du att ha missat ditt syfte med att existera där i första hand . Många undrar vad deras syfte är, och vi säger till dig att oavsett vad du lever just nu så lever du ditt syfte. Det är ditt syfte att vara där, att ha erfarenheter och att växa från dessa erfarenheter. Det behöver inte se mer storslaget ut än så.

Och så, om det inte ser ut som att du gör mycket eller uppnår mycket i ditt liv just nu, kom ihåg att du är där, du har erfarenheter och att du växer. Du är i varje andetag du tar och rör dig så mycket närmare Källan, och vi återvänder alla till Källan, naturligtvis. Det är det enda stället att gå till. Ingenting existerar utanför Källan, och ingenting skulle någonsin kunna. Kom ihåg att den här resan är tänkt att njuta av, och det är därför vi alltid kommer att lära dig att vara mer närvarande, och alla andra fantastiska lärare kommer alltid att berätta för dig om fördelarna med att vara närvarande också.

Det är bara i nuet som du kan njuta av resan, och när du är närvarande kan du känna de små förändringarna som sker inom dig som låter dig veta hela tiden att du faktiskt rör dig närmare Källan, till villkorslös kärlek, till enhet, till fred. Öppna upp er dagligen för att ta emot den hjälp ni behöver, som kommer att ge er mer av den upplevelsen av rörelse, den upplevelsen av att gå hem till den kärlek som ni föddes ur.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *