Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 oktober, 2023

 

Det nuvarande kriget i Mellanöstern ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enorm mängd energi att ge er i denna enda sändning, och vi kommer att göra det direkt. Du är där för att bringa fred till en värld som ofta inte är i fred, och den fred du ger till resten av världen börjar med dig. Det är genom att finna frid inom dig själv som du sedan kan sprida fred och se fred i alla regioner i din värld, oavsett hur krigshärjade de historiskt sett har varit. Och så, vid denna tid uppmanar vi er som The Awakened Collective att aktivera vibrationen av fred inom er och skicka den till Israel, till Palestina, till Gazaremsan, till hela Mellanöstern. Men vi uppmuntrar dig först att se till att du har den där vibrationen av frid inom dig. Innan du letar efter att hjälpa andra måste du först få ordning på ditt eget hus.

Och så, när du letar inom dig själv efter de konflikter du upplever och du försöker släppa dessa konflikter, hjälper du också de som lider i krig just nu, oavsett var de är eller vilken sida de står på. Omvärlden kommer alltid att reflektera för dig vad du behöver se inom dig. Och när det gör det är det en bra tid för dig att göra lite själsrannsakan. Fråga er själva var du kan släppa taget om din ilska, ditt hat, din förbittring och alla andra typer av konflikter som du har inom dig själv, för andra är båda lika kraftfulla. Och när ni känner att ni har gjort det arbetet på er själva för att frigöra allt som inte tjänar er, då kan ni sikta in er på Mellanöstern, och ni kan arbeta på att komma till den plats där ni kan erbjuda villkorslös kärlek till alla som är involverade i den konflikten och i varje konflikt där på jorden.

Du kan börja med att känna dina känslor. Lyssna på din sorg eller din upprördhet. Ställ in din rädsla, din förtvivlan och allt annat du har i form av en reaktion på vad som har hänt och fortsätter att hända. Du behöver inte räkna ut allt. Du behöver inte reda ut hela situationen och gå till botten med det, och du behöver inte heller komma på den mest lysande lösningen på problemet. Faktum är att den typen av mental gymnastik vanligtvis inte kommer dig någonstans, men känslan av dina känslor kommer att ta dig till den plats där du sedan kan acceptera att det här är världen som du är medskapande, som vi samskapar vid denna tidpunkt , eftersom alla i universum påverkas av vad som händer just nu i Israel och i Palestina.

Vi kan alla ta ansvar för att detta är vårt universum som vi samupplever just nu, och vi kan alla komma till platsen för acceptans, så att vi kan komma till platsen för förlåtelse, och därifrån kan vi ge mer medkänsla till konflikten, och så småningom kan vi alla stå i ljuset som den villkorslösa kärlek vi är. Vi kan också se alla inblandade som en varelse av villkorslös kärlek, och det kommer att hjälpa så mycket mer än att välja sida. Det är dags för mänskligheten att rensa bort den här typen av våld från ert kollektiva rotchakra, och det är dags att leva i fred, harmoni och enhet, och ni når dit. Och större delen av planeten är i fred, men just nu är detta ditt arbete och kärlek är svaret.

Det är lösningen och det fungerar. Vi har sett det fungera i Orion Star System, och vi kommer att se det fungera på planeten Jorden. Vi vet absolut att det är tidslinjen som du befinner dig på och att varje tidslinje som du hoppar till också kommer att inkludera kärlek, fred och harmoni som svaret på alla konflikter där på planeten Jorden vid denna tid.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *