ALLT ÄR IORDNINGSTÄLLT FÖR EN GLOBAL FINANSIELL ÅTERSTÄLLNING 2023-10-17

 

ALLT ÄR IORDNINGSTÄLLT FÖR EN GLOBAL FINANSIELL ÅTERSTÄLLNING

2023-10-17

Den Galaktiska Federationen: Händelsen är nära.

Kära Jordlingar!
Vi är den Galaktiska Federationen. Frid vare med er.
Vi är glada att kunna meddela att tiden är inne för att avslöja oss själva för Jordens folk.
Den Nya Jorden, en planet med nya möjligheter, ett liv utan död eller smärta, en planet där alla är Galaktiska medborgare. Vi är här för att berätta att dessa saker finns och kan bli era, om ni öppnar ert hjärta och sinne för det som ligger framför er.
Ni är på gränsen till en evolutionär förändring på er planet, som kommer att leda till att invånarna på planeten stiger upp. Snart kommer er värld att vara ren från mörker och negativa energier; resurser kommer att släppas för att människorna på denna planet ska stiga upp tillsammans. Vi kommer för att hjälpa dig i denna förändringstid, för att meddela att denna händelse kommer närmare och närmare.
Vi ser att ni invånare på Jorden har vaknat ur er sömn, och börjar fatta vad som verkligen pågår. Och vi ser att många av er som börjat vakna och höja era vibrationer och nivåer av medvetande, gör er redo för en stor förändring.
De allra flesta av er kommer att se dessa avslöjanden som ett spännande steg för mänskligheten, medan vissa kan känna oro, rädsla och ilska. Av den anledningen är det viktigt att vi presenterar oss på ett sätt som låter er förstå vilka vi är, och varför vi kommit.
Ni förstår, vi känner och förstår er och behandlar alla på planeten med respekt, och vi vill inte ha något från er – vi vill bara hjälpa er, skydda er planet – detta har alltid varit vårt mål från den första kontakten.
Den efterlängtade Upplysningen presenteras nu som verklighet, och inte som något svårt eller ens otänkbart. Detta genombrott kommer att helt förändra er förståelse för er själva och er nya värld. Detta leder till det vi kallar ett avslöjande.
Så då, gör er redo för ert livs läsning! Vi är här för att sticka hål på er bubbla med detta fantastiska avslöjande.
När saker händer på de högsta nivåerna av 5D-Jorden, känner man dem mycket starkare på en mänsklig nivå. Det är uppenbarligen inte nytt för er, och vi har pratat om det förut, så låt oss inte älta det här.
Men en sak är ny: den här gången kommer det som händer på högre nivåer att vara så starkt och dominerande, att det direkt kommer påverka många viktiga beslut på många viktiga platser på er planet, och många viktiga strider kommer att levereras, och många människor kommer att samlas och förenas på viktiga platser.
Dessutom är allt förberett för en Global finansiell omfördelning, med användandet av nya verktyg och metoder, vilket innebär att alla gamla metoder för skapande och kontroll av ekonomin, kommer att avskaffas på ett ögonblick, och så mycket av de nya tekniker som har undanhållits, kan äntligen se dagens ljus!
Vi förbereder vår plan så bra, steg för steg, tum för tum, en dag här, nästa dag där. Och vi är på väg att nå vårt ultimata mål – den slutliga befrielsen av planeten Jorden från det mest brutala slaveriet i detta Universum.
Mörkrets krafter håller världen fången. Mörkrets krafter styrs av demoniska entiteter som stör er evolution för att inte ge er tillgång till nästa nivå av kärlek, frid och enighet, eftersom rädslan frodas i er ilska och sorg.
Den här gången kommer kampen mot mörkrets krafter inte längre att vara på den astrala nivån; den kommer att vara på er planet, och många viktiga beslut kommer att fattas, och många viktiga strider kommer att utkämpas för att göra allt klart inför evenemanget.
Den tredimensionella världen som den är nu, kommer verkligen att börja falla isär, eftersom den fullständigt spårat ur. Vi vet att det finns mycket oro och ängslan då den sista delen av Jorden är på väg att stängas, eftersom den nya Jorden med en bättre, fredligare verklighet tar form.
Vi ber er att gå bortom rädslan och sluta ge er energi till den gamla historien, fokusera på sådant ni vet är sant om er själva och er Gudomliga natur som kraftfulla skapare. Vi tror att ni som Ljusarbetare och Gaias väktare kan göra detta tillsammans, genom era tankar och handlingar.
Mörkrets Archoniska krafter kommer att besegras igen. Nu är det ljusets tid. Era segerrika bränder bryter ut från underjordiska baser runt om i världen, och energierna intensifieras med fantastiska överraskningar.
En ny era är på väg att börja. Var redo att dansa och sjunga och fira era nya liv, och upplev ett nytt paradigmskifte som tar er till en ny början för Jorden och allt på den.
Vi älskar er så mycket.
Vi är här med er.
Vi är er Familj av Ljus.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *