Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 december, 2023

 

 

Dags för mänskligheten att erkänna vad som finns inom dig ∞

The 9D Arcturian Council Channeled: Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er så mycket vi kan i varje givet ögonblick, men ni kan ge er själva allt. Det finns inga begränsningar, inga begränsningar, när det du får är inifrån. Nu kommer vi alltid att försöka hjälpa dig med att låsa upp och öppna de dörrarna till den inre sfären som kan och så småningom kommer att ge dig allt. Vi pratar om allt du är och alla dina gåvor och förmågor, såväl som allt du vill ha i den yttre världen. Allt finns inom dig, och det är inte bara något vi säger. Det är istället något vi vet är sant på ett väldigt verkligt sätt.

Om du ser på din miljö som en projektion, då kan du börja få en uppfattning om hur detta är möjligt. Allt som du upplever kommer från din egen energi, projektionen av ditt eget medvetande. Du visar dig själv vad som finns inom dig när du bevittnar omvärlden. Om du ser människor som bråkar, även om du inte bråkar med människor i ditt liv, finns det en hel del intern dialog som håller samma vibration som argumentet du bevittnar. Om du vill manifestera något, då måste du erbjuda vibrationen av det snarare än att erbjuda vibrationen av bristen på det i din upplevelse. Och vi vet att det är lättare att göra. Det är lättare att se utanför sig själv och säga: ’Ja, det är bara så här det är. Det här är världen jag är i.’

Det är lite mer utmanande att erkänna att det är den här världen du skapar och projicerar, och det krävs verkligen mod att ta ansvar för allt du ser och upplever där ute och sedan göra något åt det. När du väl inser att det oändliga och det eviga finns inom dig, då måste du acceptera allt. Du måste vara villig att omfamna alla aspekter av dig själv, istället för att döma och kritisera vem och vad du är, och sedan får du välja bland allt som finns inom dig vem och vad du vill aktivera, och valen är obegränsade. De kommer bara att verka begränsade om du tror på vad alla andra berättar om dig själv, inklusive ditt eget sinne.

Ditt eget ego kan arbeta emot dig genom att inte vilja erkänna att du är så mycket mer än du ser ut att vara. Börja tro på er själva och på era förmågor att sätta ut i världen allt ni vill uppleva och bli allt ni vill bli, och det kommer att bli så. Det andra sättet att leva är ett omedvetet sätt, och det fungerar inte särskilt bra för dem som rör sig genom livet och tror att de är det lilla egot och att världen är så kaotisk och förvirrande. När du inser vad du har makten att göra, då är det upp till dig att använda den kraften. Och eftersom ni alla har förmågan att fokusera, känna, tänka och aktivera det ni vill, så vet vi att ni kan och det kommer ni att göra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *