Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 14 november, 2023

 

Följ med oss i riket av hur det verkligen är ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserat av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi älskar dig, och vi vill att du ska veta det och känna det, och vi är väldigt öppna för att ta emot dina önskemål, dina böner, dina erbjudanden av alla slag, för vi vill att du ska känna dig närmare oss, och vi vill känna dig närmare till dig. Och att öppna upp kommunikationslinjerna kommer att göra det för dig och för oss. Vi är glada över att lära känna var och en av er på nära håll. Vi är ivriga att se vart förhållandet kan ta vägen, och naturligtvis vet vi vem du verkligen är och vi vet hur vi förhåller oss till dig på så många olika nivåer, men vid den här tiden, med var du är just nu, kan vi börja något nytt med er alla.

Vi vill att ni ska känna er själva närmare er själva, närmare era själar, närmare Källan. Vi vill att du ska känna dig närmare det som ger dig mer komfort, en större känsla av tillfredsställelse, enhet, tillhörighet. Vi vill att du ska känna dig omhändertagen. Vi vill att du ska känna att det finns en enorm mängd medkänsla och helande tillgänglig för dig hela tiden, för det är verkligen så det är, och vi inbjuder dig att gå med oss i riket av hur det verkligen är.

Illusionen är rolig; illusionen är bra. Illusionen är ibland stor och underbar, men sanningen om vem du är och vilka vi är, och hur vi förhåller oss till varandra är bortom allt detta, och ibland är det bra att uppleva det som är bortom det du har upplevt. Och vi vet det, och vi vet att de allra flesta av er vet det och känner det. Anslutning är verklig och separation är illusion. Enhet är verklig och att leva från egot är tillfälligt och falskt. Du behöver egentligen ingen överlevnadsinstinkt. Du behöver verkligen inte må bättre eller sämre än någon annan, inte när du har vaknat, inte en gång du inser vem du verkligen är och att allt detta är ett spel du spelar.

Så det är dags att avskaffa allt detta och kliva in i mer av sanningen om vår koppling till dig och din koppling till alla varelser och kollektiv som du någonsin skulle vilja spendera lite av din tid med. Allt rör sig närmare eftersom detta är tiden för uppstigning, och det betyder att det är tiden för integration. Det är tiden för oss alla att flytta närmare Källan, närmare helhet, till enhet, till den ultimata känslan av villkorslös kärlek. Du har tagit småsteg under större delen av ditt liv, och småsteg är bra, men gigantiska språng är tillgängliga för dig nu, och vi vill hjälpa dig. Vi vill vara där för att fånga dig, för att ge dig stabiliteten på den nya marken du befinner dig på.

Vi finns alltid här för dig, och det finns otaliga sätt att ringa till oss och ansluta till oss. Vi är de uppstigna mästarna, och vi är där vi är för er. Vi är här i den tolfte dimensionen eftersom det är bättre för dig att ha en stabil kraft som du kan relatera till i denna dimension. Och naturligtvis, som vi har sagt många gånger, är det några av oss som går bland er också. Anslut och känn hur bra det känns. Vänta inte på att en liten röst i ditt huvud ska känna sig ansluten. Men nå hellre med era hjärtan för oss och för alla som bor i vår dimension just nu, för vi är alla här för er 24/7, 365 dagar om året. Allt händer nu. Var med oss och var med mer av dig själv. Se er själva på nytt, för ni är mästarna där på jorden.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *