Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 november 2020

 

Kommer det att bli en Händelse eller en Solblixt?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att dela följande överföring med er eftersom vi vet att ni alla behöver beröm och uppmuntran för att fortsätta ibland där på jorden. Vi älskar er så mycket och vi vill bara det bästa för er. Och vi vill att ni ska förstå att era Högre Jag också bara vill ha det som är bäst för er. Ni är era Högre Jag och era Högre Jag är ni, men de är den del av er som har gått bortom de egoistiska behoven. Ert Högre Jag är den del av er som vet att er överlevnad är säker. Det är den del av er som letar efter utmaningarna, för nästa ideala tillväxtupplevelse.

Därför kommer ingenting någonsin att komma till er som ert Högre Jag inte kände var det nästa bästa för er att möta i era liv. Kom ihåg att nästa gång ni motstår något eller skakar näven i luften. Det är ingen och ingenting utanför er som har lagt den utmaningen framför er. Nu är det dags att släppa rädsla, separation, omdöme, motstånd och skam, för det är de saker som hindrar er från att bara veta att ni är ert Högre Jag.

Dörröppningen till den femte dimensionen finns inte ute någonstans. Det är inte ett evenemang som äger rum utanför er. Det är inte en solblixt. Det är ni. Det är ni som öppnar den dörren så konsekvent att ni glömmer allt vad ni var rädda för, eller vad ni bedömde eller motsatte er. Vi vill att ni ska ha ett selektivt minne och selektiv uppmärksamhet så att ni kan låta det som är ert sanna jag komma fram och inte bara vara en del av denna vackra planet Jorden utan vi uppmanar er också att se er själva som de som är där för att föregå med gott exempel för andra om hur man ska vara och hur man trivs.

Kommer det att vara en händelse eller en solblixt eller något liknande någon gång i framtiden? Möjligen. Men kommer det att betyda något för de av er som har upptäckt portalen som finns inom er, en portal som tar er direkt till ert femte dimensionella jag? Det kommer inte. Därför vill vi styra er bort från förutsägelser och profetior och styra er tillbaka till er själva, för ert femte dimensionella Högre Jag söker verkligen mer integration, inte mer separation.

Ert femte dimensionella Högre Jag vill inte gå ombord på ett rymdskepp för att komma ur er galna värld och komma bort från dem som förstör det för alla, och det beror på att ert femte dimensionella högre jag tycker om utmaningen att stanna och förvandla kollektivt medvetande inom det. Var kärlek som är så obestridlig att ni förvandlar varje enskild person, varje enskild varelse som är i er väg och som till och med hör om er från en annan. Den upplevelsen är mycket kraftfullare än något som händer utanför er för att rädda er från er själva, från varandra, från dem ni inte håller med.

Nu är det dags att bli mer hjärtcentrerade än ni någonsin har varit förut och att låta ljuset skina inifrån ert hjärta ljusare än ni någonsin har låtit det skina tidigare. Det är den mest tillfredsställande upplevelsen ni kan ha just nu, och den har aldrig varit mer tillgänglig för er än den är just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...